COCA DE SANT JOAN AMB FRUITES COMFITADES

#Masas, panes y repostería 18 junio 2019

Ingredients: 


70 g de sucre


Una pell de llimona i taronja
sense res de blanc


150 g de llet


20 g de llevat


3 rovells


80 g de mantega  



30 g sucre invertit


400 g farina de força



2 cullerada sopera de flor de taronger


1 cullerada petita de sal



1 cullerada d’aroma de vainilla


Fruita comfitada






Preparació:



1-Posar el sucre al got i prog. uns segons a vel 10 i tot seguit amb la màquina en marxa posar les pells dels cítrics i programar 30 seg a vel 10.



2-Afegir la llet, el llevat esmicolat, el sucre invertit i programar 2 min T-37 vel 2,5.



3-Al acabar afegir la farina, la flor de taronger, la sal i barrejar uns segons V-6.



4-Tot seguit afegir els rovells un a un a la mateixa velocitat.


5-Programar vel espiga, 7 min i anar incorporant la mantega a poc a poc.



6-Deixar reposar uns 20 min dintre el got i tornar a amassar un min a vel espiga.



7-Retirar la massa del got i posar damunt d'un paper de forn amb la forma desitjada.


8- Decorar la massa amb la fruita i el sucre humit i quan hagi doblat el volum posar-la al forn prèviament escalfat 180 ºC. Temps orientatiu uns 30 min
NOTA.- Amb aquesta quantitat surt una coca gran o dues de petites.