advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Barcelona

Teresa Batet Capdevila

Benvinguts, sóc la Teresa i ja fa molts anys, més de 16! que treballo amb i a Thermomix® !

Es una feina que m’agrada moltíssim, ja que el contacte directe amb tots vosaltres, per tant les relacions públiques , comercials.... i la cuina, són la meva passió.

Espero que les receptes que vagi penjant us agradin i us animeu a provar!

Bon Profit!

en trobareu més a @teresacuina

Benvinguts, sóc la Teresa i ja fa molts anys, més de 16! que treballo amb i a Thermomix® !

Es una feina que m’agrada moltíssim, ja que el contacte directe amb tots vosaltres, per tant les relacions públiques , comercials.... i la cuina, són la meva passió.

Espero que les receptes que vagi penjant us agradin i us animeu a provar!

Bon Profit!

en trobareu més a @teresacuina

FAVES A LA CATALANA

20 April 2020
20 April 2020

Aquest any haurem de fer una celebració de Sant Jordi diferent.


Un Sant Jordi confinats!,  però no per això deixarem de celebrar-ho, Sant Jordi és un dia que per qui te vincles de feina amb llibres i autors no podem dinar a casa, és un dia preciós però agotador...   Aquest any ho celebraré en familia, al voltant d'una taula amb menjar típic català i si us animeu, us proposo aquestes faves de primer.


Fàcils de fer i bonissimes!


Bon profit


INGREDIENTS



  • 400 grs de faves baby congelades 100 G DE FAVES PER PERSONA

  • 100g de porro

  • 150g de ceba

  • 50 g d’oli d’oliva

  • 70 g de vi negre

  • 1 cullerada de caldo concentrat de pollastre. ( Opcional)

  • 150 grs d’aigua

  • 100 grs de butifarra negra tallada a daus

  • 100 grs de beicon tallat petit o carn salada.

  • Fulles de menta

  • Sal i pebre negre 


PREPARACIÓ:



  1. Tallar el porro i la ceba amb l’oli, al vas de la Thermomix® ., programar 4 seg/V 5. Tot seguit sofregir 4 min/120º/ V Cullera

  2. Afegir el Beicon o carn salada i 4 min/ 120º/V Cullera.

  3. Incorporar les Faves, Congelades, el vi, l’aigua i la butifarra negra.,un pessic de sal i pebre negre al gust, ho farem coure 30 min/ 120º/V Cullera amb gir invers

  4. Per ultim col-locar les faves en una safata per servir i adornar amb unes fulles de menta tallades per damunt.

Solicita demostración