Thermomix® Barcelona

Teresa Batet Capdevila

Benvinguts, sóc la Teresa i ja fa molts anys, més de 16! que treballo amb i a Thermomix® !

Es una feina que m’agrada moltíssim, ja que el contacte directe amb tots vosaltres, per tant les relacions públiques , comercials.... i la cuina, són la meva passió.

Espero que les receptes que vagi penjant us agradin i us animeu a provar!

Bon Profit!

en trobareu més a @teresacuina

Benvinguts, sóc la Teresa i ja fa molts anys, més de 16! que treballo amb i a Thermomix® !

Es una feina que m’agrada moltíssim, ja que el contacte directe amb tots vosaltres, per tant les relacions públiques , comercials.... i la cuina, són la meva passió.

Espero que les receptes que vagi penjant us agradin i us animeu a provar!

Bon Profit!

en trobareu més a @teresacuina

Pastis de Llimona

16 April 2020
16 April 2020
Categoría:

Aquí teniu una recepta d'un pastís que feia fa molts anys. i que he adaptat alThermomix® . L'any passat , vàrem fer una calçotada al Catllar amb uns amics i jo vaig portar aquest pastís que havíem menjat moltes vegades quan érem joves. 


Espero que us agradi i que l'any vinent puguem tornar a fer moltes calçotades amb tots els amics, de moment ens conformarem en menjar el pastis a casa. #joemquedoacasa


Ingredients:



  • 200 gr de Galetes (tipus digestive)

  • 80 g de Mantega Cadi

  • Suc de tres llimones

  • 3 ous

  • 320 g de llet condensada

  • 100 gr de formatge cremós (tipus Philadelfia)


Preparació:


1-Posar al got de la Thermomix® les galetes i la mantega pomada tallada a daus. Triturar      20 seg/Vel 7 2-En un motlle de 20cm de diàmetre, desmuntable, posar la base de les galetes i reservar.


3-Sense netejar el got, afegir a la Thermomix® la resta d’ingredients, els 3 ous, el formatge, la llet condensada i el suc de les tres llimones. Remenar 7seg /Vel.5


4-Evocar aquesta crema de llimona al motlle damunt de la base de galetes.


5-Coure al forn a 160º durant 30-40 minuts


6-Retirar del forn i esperar que es refredi per guardar-lo a la nevera durant un mínim de 3 hores.


7-Desemmotllar i sevir. Acompanyat de fruita natural o melmelada…



Solicita demostración
16 April 2020