advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Barcelona

Teresa Batet Capdevila

Benvinguts, sóc la Teresa i ja fa molts anys, més de 16! que treballo amb i a Thermomix® !

Es una feina que m’agrada moltíssim, ja que el contacte directe amb tots vosaltres, per tant les relacions públiques , comercials.... i la cuina, són la meva passió.

Espero que les receptes que vagi penjant us agradin i us animeu a provar!

Bon Profit!

en trobareu més a @teresacuina

Benvinguts, sóc la Teresa i ja fa molts anys, més de 16! que treballo amb i a Thermomix® !

Es una feina que m’agrada moltíssim, ja que el contacte directe amb tots vosaltres, per tant les relacions públiques , comercials.... i la cuina, són la meva passió.

Espero que les receptes que vagi penjant us agradin i us animeu a provar!

Bon Profit!

en trobareu més a @teresacuina

Comprar Thermomix®

PASTIS D'OREO (SENSE FORN)

09 February 2021
09 February 2021
Categoría:

INGREDIENTS:


PER EL PA DE PESSIC:


250GRS DE GALETES OREO


3 OUS


120 GRS DE SUCRE 100GRS D'OLI


200GRS DE LLET ENTERA


1 SOBRE DE LLEVAT QUIMIC


PREPARACIÓ:


1- TRITURAR LES GALETES AL Thermomix® . 20 SEG/V 5-7-10


2- AFEGIR ELSW OUS, EL SUCRE, LÓLI I EL LLEVAT I TRITURAR-HO TOT 20SEG/V7


3- UNTAR UN MOTLLE DE SILICONA DE 24CM AMB MANTEGA I ABOCAR-HI LA MESCLA.


4-AMB MOLT DE COMPRE DONAR UNS COPS AMB EL MOTLLE SOBRE EL MARBRE PERQUE SURTI POSSIBLE AIRE ACUMULAT.


5- COURE EL MICROONES A MAXIMA POTENCIA DURANT 10 MINUTS I DEIXAR DESPRES 5 MINUTS MÉS AMB LA PORTA TANCADA


6- DEIXAR REFREDAR I DESMOTLLAR.


INGREDIENTS PER LA COBERTURA


100 GR DE XOCOLATA NEGRE TIPUS NESTLE POSTRES


30GR DE MANTEGA


30GR D'AIGUA (OPCIONAL CONYAC)


PREPARACIÓ:


1- TRITURAR EL XOCOLATA 20SEG/V 5-7


2-AFEGIR-HI L'AIGUA O (CONYAC) I COURE 4MIN/T-37/V2


3- AFEGIR LA MANTEGA POMADA I PROGRAMAR 4MIN/T-37/V2


4- COBRIR EL PA DE PESSIC AMB EL XOCOLATA I DECORAR AMB UNA GALETA OREO.



Solicita demostración
09 February 2021
icon-print-2