FAVES A LA CATALANA
#Legumbres y platos de cuchara 20 abril 2020
Aquest any haurem de fer una celebració de Sant Jordi diferent.
Un Sant Jordi confinats!, però no per això deixarem de celebrar-ho, Sant Jordi és un dia que per qui te vincles de feina amb llibres i autors no podem dinar a casa, és un dia preciós però agotador... Aquest any ho celebraré en familia, al voltant d'una taula amb menjar típic català i si us animeu, us proposo aquestes faves de primer.
Fàcils de fer i bonissimes!
Bon profit
INGREDIENTS
- 400 grs de faves baby congelades 100 G DE FAVES PER PERSONA
- 100g de porro
- 150g de ceba
- 50 g d’oli d’oliva
- 70 g de vi negre
- 1 cullerada de caldo concentrat de pollastre. ( Opcional)
- 150 grs d’aigua
- 100 grs de butifarra negra tallada a daus
- 100 grs de beicon tallat petit o carn salada.
- Fulles de menta
- Sal i pebre negre
PREPARACIÓ:
- Tallar el porro i la ceba amb l’oli, al vas de la Thermomix® ., programar 4 seg/V 5. Tot seguit sofregir 4 min/120º/ V Cullera
- Afegir el Beicon o carn salada i 4 min/ 120º/V Cullera.
- Incorporar les Faves, Congelades, el vi, l’aigua i la butifarra negra.,un pessic de sal i pebre negre al gust, ho farem coure 30 min/ 120º/V Cullera amb gir invers
- Per ultim col-locar les faves en una safata per servir i adornar amb unes fulles de menta tallades per damunt.