Pastís de gerds de Sant Jordi amb Thermomix®

#Postres y dulces 22 abril 2021





INGREDIENTS:


Gelée.


✓ 3 fulles de gelatina


✓ 70 g de sucre


✓ 140 g de suc de mango i maracujà


 Base tarta.


✓ 300 g de galetes Digestive ambxocolata


✓ 80 g de mantega pomada


Crema de formatge.


✓ 500 g de formatge cremós light


✓ 250 g de xocolata blanca trossejada ✓ 250 g de llet


✓ 40 g de sucre


✓ 1 sobre “cuajada Royal”


Decoració.✓ 1 barqueta de gerds


PREPARACIÓ:


Base:


1. Amb el got ben sec, posar les galetes trossejades i prog uns 10 seg vel 10.


2. Afegir la mantega pomada i barrejar 12 seg, vel 5. Agafar la massa resultant i folrar la base del motlle. Compactar-ho amb una cullera i reservar a la nevera.


Crema de formatge:


1. Posar tots els ingredients de la crema al got i prog 7 min, temp 90 oC, vel 5. En acabar, abocar-ho al motlle sobre la basa de galetes, deixar refredar i cobrir-ho amb la gelatina. Posar a la nevera fins que qualli.


2. Decorar amb els gerds al moment de servir.


Gelée:


1. Posar les fulles de gelatina en un bol amb aigua freda.


2. Posar el sucre i el suc al got i prog 3min. temp 80 oC, vel 2 tot seguit afegir la gelatina, ben hidratada i escorreguda, i prog uns 15 seg vel 3.


 *Nota: aquestes quantitats són per un motlle de 24 cm de diàmetre.