Thermomix® Barcelona

Yolanda Martinez Martinez

Hola!  Soy Yolanda Martinez, y a partir de ahora quiero compartir este espacio con vosotros/as.

Os iré poniendo al día de todas las novedades que vayan apareciendo, y compartiremos recetas y consejos  para sacarle el máximo rendimiento a nuestra Thermomix® .

Os invito a contactar conmigo a través del enlace de correo que tenési en esta página , y me pongo a vuestra disposición para cualquier duda o sugerencia que creáis os puedo servir de ayuda.

Ah! Y aquellas personas que estéis interesados/as, o sepais de alguien que pueda estarlo, en que os venga a hacer una demostración totamente gratuita y sin ningún compromiso, estaré encantada de que me lo pidáis.

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Pastís de gerds de Sant Jordi amb Thermomix®

22 April 2021
22 April 2021
Categoría:





INGREDIENTS:


Gelée.


✓ 3 fulles de gelatina


✓ 70 g de sucre


✓ 140 g de suc de mango i maracujà


 Base tarta.


✓ 300 g de galetes Digestive ambxocolata


✓ 80 g de mantega pomada


Crema de formatge.


✓ 500 g de formatge cremós light


✓ 250 g de xocolata blanca trossejada ✓ 250 g de llet


✓ 40 g de sucre


✓ 1 sobre “cuajada Royal”


Decoració.✓ 1 barqueta de gerds


PREPARACIÓ:


Base:


1. Amb el got ben sec, posar les galetes trossejades i prog uns 10 seg vel 10.


2. Afegir la mantega pomada i barrejar 12 seg, vel 5. Agafar la massa resultant i folrar la base del motlle. Compactar-ho amb una cullera i reservar a la nevera.


Crema de formatge:


1. Posar tots els ingredients de la crema al got i prog 7 min, temp 90 oC, vel 5. En acabar, abocar-ho al motlle sobre la basa de galetes, deixar refredar i cobrir-ho amb la gelatina. Posar a la nevera fins que qualli.


2. Decorar amb els gerds al moment de servir.


Gelée:


1. Posar les fulles de gelatina en un bol amb aigua freda.


2. Posar el sucre i el suc al got i prog 3min. temp 80 oC, vel 2 tot seguit afegir la gelatina, ben hidratada i escorreguda, i prog uns 15 seg vel 3.


 *Nota: aquestes quantitats són per un motlle de 24 cm de diàmetre.

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22 April 2021