advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Barcelona

àurea Esquerra-torrescasana

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

Comprar Thermomix®

Crema de carxofa

01 April 2020
01 April 2020
Categoría:



M'agrada cuinar amb productes de proximitat i de temporada. Ara la carxofa està en el seu millor moment! aprofitem-ho. La carxofa és una verdura que aporta moltissims nutrients i vitamines i també la podem cuinar de múltiples maneres. Avui us proposo aquesta crema. Espero que us agradi!


Ingredients



  • 4 carxofes grosses

  • 850ml d'aigua

  • 50gr d'oli d'oliva verge extre

  • 1 porro gran

  • 20gr mantega

  • sal i pebre

  • Unes branquetes de julivert o llimona


Preparació



  1. Treu les fulles exteriors de les carxofes (les 3 primeres capes aprox) i talla les puntes. Pela les tiges també les aprofitarem.

  2. Posa l'oli i el porro tallat en 4 trossos en el vas i trosseja 3seg., vel. 5. Sofregeix 5min, 120º, vel. 1

  3. Afegeix l'aigua, la sal i les carxofes. Coure 25min. temp. Varoma, vel. 1

  4. Un cop acabat tritura 3 min. vel. progressiva 5-10. Ara és el moment de corregir de textura i sal si és necessari.

  5. Afegeix la mantega i barreja 30seg. vel. 4

  6. Serveix la crema i espolvoreja amb una mica de pebre. Pots decorar-ho amb uns xips de carxofa.


Pots veure el video del pas a pas de la recepta en el meu perfil d'Instagram: @entregustos19

Solicita demostración
01 April 2020
icon-print-2