Thermomix® Barcelona

àurea Esquerra-torrescasana

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

Fideus Yakisoba amb gambes

19 March 2021
19 March 2021
Categoría:


A casa ens encanta la pasta... i també ens agrada anar variant... et proposo una recepta molt fàcil, ràpida i boníssima!! T'animes a provar-la? 


Si vols pots seguir la Recepta guiada a Cookidoo


Ingredients


1500 g d'aigua


400 g de gambes crues pelades


1 cullerada de salsa de soja


1 culleradeta de mirín


300 g de fideus soba secs


15 g d'oli de sèsam


10 g d'oli de guindilla o 1 guindilla petita seca (al gust)


1 trosset petit de jingebre fresc


120 g de ceba tallada a cuarts


180 g de pebrot vermell a juliana


180 g de pebrot verd a juliana


40 g de salsa d'ostres


½ culleradeta d'all en pols


200 g de brots de soja frescs o en conserva (escorreguts)


3 cullerades de llavors de sèsam torrat


Preparació


1. Posa l'aigua en el vas i programa 15 min/100°C/vel 1. Mentrestant posa en un bol les gambes, amb la sala de soja i el mirin. Barreja i reserva. 


2. Afegeix al vas els fideus i cou el temps indicat en el paquet/100º/gir esquerra/vel. cullera. Cola i reserva tapat.


3. Posa en el vas l'oli de sèsam, l'oli de guinduilla o la guindilla, el jingebre i la ceba. Trosseja 3seg/vel. 5


4. Afegeix el pebrot verd i vermell. Sofregeix 5 min/120°C/gir esquerra/vel 1.


5. Incorpora les gambes, la salsa d'ostres i l'all en pols. Sofregeix 3 min/120°C/gir esquerra/vel 1.


6. Afegeix els brots de soja i sofregeix 1 min/120°C/vel cullera


7. Posa els fideus en una safata per servir, aboca-hi el contingut del vas a sobre i barreja bé. Espolvoreja amb les llavors de sèsam... i bon profit!!


Inf. nutricional


per 1 ració


Calories


1297 kJ / 310 kcal


Proteines


19.5 g


Carbohidrats


26.5 g


Greixos


13.3 g


Fibra


3.2 g

Solicita demostración
19 March 2021