Thermomix® Barcelona

Elena Miro Peiro

Hola, soc Elena Miró.

Vinc del entorn laboral de farmacia on l’us d’aparells és de gran ajuda, i desde sempre m’ha agradat cuinar, com no podia ser d’altra manera el fruit d’aquesta barreja ha fet que sigui una TM6 Lover! 

M’agrada innovar tant com reproduir la cuina tradicional, i sobretot m'agrada compartir les receptes i novetats amb vosaltres!      

 Elenmir

Hola, soc Elena Miró.

Vinc del entorn laboral de farmacia on l’us d’aparells és de gran ajuda, i desde sempre m’ha agradat cuinar, com no podia ser d’altra manera el fruit d’aquesta barreja ha fet que sigui una TM6 Lover! 

M’agrada innovar tant com reproduir la cuina tradicional, i sobretot m'agrada compartir les receptes i novetats amb vosaltres!      

 Elenmir

FAVES I PÈSOLS A LA CATALANA AMB Thermomix®

17 marzo 2022

Tiempo de preparación 00:30:00 mins

Ración para 4 personas

17 marzo 2022

Hola a tots!



Estic recuperant receptes per tal de que es puguin copiar a cookidoo en el nou format, i, com estem en temporada de faves i pèsols, aquí va la meva versió.... Ara els podeu trobar frescos que es com gaudir-los en la seva plenitud. Es un luxe com queden amb Thermomix® !


Bon profit!

Ingredientes

  • 50 gr oli d’oliva
  • 120 gr ceba
  • 2 grans d’all
  • 250 gr de cansalada
  • 500 gr de faves frescas desgranades
  • 300 gr de pèsols frescos desgranats
  • 50 gr de vi blanc
  • 100 gr d’aigua
  • 5 o 6 fulles de menta fresca
  • Pessic de sal, pessic d’alga kombu (per prevenir les flatlulències)
  • 100 gr de botifarra negre o del perol, tallada a dauets, sense pell

Pasos de la receta

1 Paso

Posar oli, ceba a quarts, i alls al got, trossejar 6 seg/vel 4. Baixar amb l’ajuda de l’espàtula i sofregir 5 min/varoma/vel 1

2 Paso

Cuinar la cansalada a alta temperatura 14 min (si no tens TM6 cuinar 10 min/temp varoma/vel 1)

3 Paso

Posa la papallona a les ganivetes, afegeix les faves, la menta, el vi, la sal, el polsim d’alga kombu i programa 15 min/temp varoma/gir invers /vel cullera

4 Paso

Afegeix la botifarra, els pèsols (si son tendres amb 3 min n’hi a prou, sino possa’ls abans) 3 min/temp varoma/gir invers /vel cullera

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

Exportar receta
Solicita demostración