Thermomix® Barcelona

Elena Miro Peiro

Hola, soc Elena Miró.

Vinc del entorn laboral de farmacia on l’us d’aparells és de gran ajuda, i desde sempre m’ha agradat cuinar, com no podia ser d’altra manera el fruit d’aquesta barreja ha fet que sigui una TM6 Lover! 

M’agrada innovar tant com reproduir la cuina tradicional, i sobretot m'agrada compartir les receptes i novetats amb vosaltres!      

 Elenmir

Hola, soc Elena Miró.

Vinc del entorn laboral de farmacia on l’us d’aparells és de gran ajuda, i desde sempre m’ha agradat cuinar, com no podia ser d’altra manera el fruit d’aquesta barreja ha fet que sigui una TM6 Lover! 

M’agrada innovar tant com reproduir la cuina tradicional, i sobretot m'agrada compartir les receptes i novetats amb vosaltres!      

 Elenmir

SALSA ROMESCO AMB Thermomix®

09 marzo 2022

Tiempo de preparación 00:20:00 mins

Ración para 20 personas

09 marzo 2022
Categoría:

Bon dia!



Es temporada de calçots!



Recupero la anterior publicació per tal de que un cop actualitzada, us la pugueu copiar a "recetas creadas" del vostre cookidoo.


Aquesta salsa es conserva bé un un pot de vidre a la nevera i es pot fer servir tant per calçots com per xatonada, carns,peixos, verdures,...



Bon profit!!!

Ingredientes

  • 100 gr d’avellanes torrades i pelades
  • 200 gr d’ametlles
  • 1 o dos bitxos (segons gust)
  • 3 nyores
  • 3 carquinyolis o dos galetes Maria, o pa fregit
  • 4 tomàquets madurs, escalibats
  • 3 o 4 alls escalibats
  • 1 o dos alls crus (si es vol mes fort)
  • 200 gr d’oli d’oliva (es posa primer per donar bon gust)
  • 300 gr d’oli de girasol ( per acabar)
  • sal
  • pebre vermell dolç, força per donar color, una mica de pebre vermell picant, una mica de pebre negre
  • 25 gr de vinagre de poma

Pasos de la receta

1 Paso

Posar ametlles, avellanes i bitxos i triturar vel progresiva 5-10 15 seg. Reservar (no triturar massa ja que poden arribar a desprendre olis, millor que quedi com a granet fi). Reservar.

2 Paso

Per les nyores hi ha dos possibilitats, posar-les a triturar primer a vel 5-10 i afegir-les a la picada, si no us molesta trobar alguna micro partícula, o, posar-les en remull amb aigua tèbia i als 10 min rascar la polpa. També es pot fer servir la polpa de nyores comercialitzada.

3 Paso

Escalivar els alls i els tomàquets al forn alt, uns 20 minuts, (fins que estiguin daurats). Pelar-ho tot.

4 Paso

Posar al got lo que tenim escalivat, la nyora, afegir el all cru, el vinagre de poma, la sal, el pebre vermell dolç, el pebre vermell picant, les galetes i el pebre negre. Triturar 5 seg vel 5.

5 Paso

Afegir les avellanes i ametlles picades. Barrejar 5 seg/ vel 5

6 Paso

Programar 3 min vel 4, i, amb el tap posat anar tirant primer l'oli d'oliva i després el de girasol, poc a poc sobre la tapa. L'oli anirà caient a fil dins del got. Rectificar de sal i de vinagre si cal i guardar en un pot de vidre.

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

Exportar receta
Solicita demostración