ESCUDELLA I CARN D'OLLA AMB Thermomix®

#Cocción en varoma 20 diciembre 2020

ESCUDELLA I CARN D'OLLA AMB Thermomix®






Ingredients (per 4 racions):

• Pilota

• 200 g de carn picada mixta
• 1ou
• 1 dent d’all picat
• Sal
• 50 g de pa ratllat



•Recipient Varoma

• 250 g de cigrons cuits en conserva (rentats i escorreguts)
• 300 g de patata tallada en trossos grans
• 300 g de col tallada en trossos petits
• 150 g de bull negre (embolicat en film transparent o paper d’alumini)
• 150 g de bull blanc. • Cistellet
• 1 contra cuixa de pollastre (amb ós)
• 1 ós de pernil petit
• 100 g de cansalada



• Got



• 1 porro tallat en trossos grans
• 1 tros d’api
• 2 cullerades de sal
• 1500 g – 2000 g d’aigua
• 100-150 g de pasta de sopa




Preparació:

1. Posi en un bol la carn de la pilota, l’ou, l’all i la sal. Formi les pilotes i arrebossi amb el pa. Col·loqui les pilotes a la safata Varoma i reparteixi pel voltant tots els ingredients que hi ha a la llista de recipient Varoma (cigrons, patata,..).

2. Introdueixi en el cistellet, el pollastre, l’ós del pernil i la cansalada.

3. Posi en el got el porro, l’api i la sal. Col·loqui el cistellet en la seva posició. Afegeixi l’aigua fins a aconseguir el nivell dels dos litres (no sobrepassar la marca de max). Situï el recipient Varoma a la seva posició i programi 50 min/Varoma/vel

4. Retiri el recipient Varoma. Utilitzi l’osca de l’espàtula per extreure el cistellet i coli el brou per retirar les verdures i els ossos. Torni a posar el brou al got i programi 5 min/100o/vel 1.

5. Serveixi la sopa en una sopera i els ingredients del cistell i del recipient Varoma en una font.

QUE VAGI DE GUST!!!