Thermomix® Barcelona

Mª Montserrat Puiggros Mas

Esta es mi sección en la Blogosfera Thermomix®

Esta es mi sección en la Blogosfera Thermomix®

Coca de Albaricoques

12 junio 2015
12 junio 2015
COCA D’ALBRECOCS INGREDIENS 60 g de sucre 40 g sucre invertit 5 g de vainilla (pols) 2 ous 65 g mantega pomada 120 g de llet 30 g de llevat fresc 460 g farina de força Albercocs o Cireres o altre fruita dels temps 1 ou per pintar Sucre en pols per decorar   ELEBORACIÓ Posar en el vas, el sucre + sucre invertit + la vainilla + els ous + la mantega + La llet + llevat fresc  2 minuts 37ºc vel. 2 ½ Afegir la farina i programar 2 minuts vel espiga. Escalfar el forn a 180ºc Ventilador Treure del vas i estirarla a sobra la bandeja del forn amb paper de cuina. Afegir la fruita i taparla amb un drap. Deixar que pugi mes o menys el doble. Pintar la massa amb l’ou. Posar en el forn de 15 a 25 minuts +- Un cop fora del forn deixar refredar i decorar amb sucre glass
Solicita demostración