Coca de Albaricoques

#Masas, panes y repostería 12 junio 2015

Coca de AlbaricoquesCOCA D’ALBRECOCSINGREDIENS60 g de sucre40 g sucre invertit5 g de vainilla (pols)2 ous65 g mantega pomada120 g de llet30 g de llevat fresc460 g farina de forçaAlbercocs o Cireres o altre fruita dels temps1 ou per pintarSucre en pols per decorar ELEBORACIÓPosar en el vas, el sucre + sucre invertit + la vainilla + els ous + la mantega +La llet + llevat fresc  2 minuts 37ºc vel. 2 ½Afegir la farina i programar 2 minuts vel espiga.Escalfar el forn a 180ºc VentiladorTreure del vas i estirarla a sobra la bandeja del forn amb paper de cuina.Afegir la fruita i taparla amb un drap.Deixar que pugi mes o menys el doble.Pintar la massa amb l’ou.Posar en el forn de 15 a 25 minuts +-Un cop fora del forn deixar refredar i decorar amb sucre glass