Coca de Albaricoques
#Masas, panes y repostería 12 junio 2015
COCA D’ALBRECOCSINGREDIENS60 g de sucre
40 g sucre invertit
5 g de vainilla (pols)
2 ous
65 g mantega pomada
120 g de llet
30 g de llevat fresc
460 g farina de força
Albercocs o Cireres o altre fruita dels temps
1 ou per pintar
Sucre en pols per decorar
ELEBORACIÓPosar en el vas, el sucre + sucre invertit + la vainilla + els ous + la mantega +
La llet + llevat fresc
2 minuts 37ºc vel. 2 ½Afegir la farina i programar
2 minuts vel espiga.Escalfar el forn a 180ºc Ventilador
Treure del vas i estirarla a sobra la bandeja del forn amb paper de cuina.
Afegir la fruita i taparla amb un drap.
Deixar que pugi mes o menys el doble.
Pintar la massa amb l’ou.
Posar en el forn de 15 a 25 minuts +-
Un cop fora del forn deixar refredar i decorar amb sucre glass