Esta es mi sección en la Blogosfera Thermomix®
Home › Delegación Barcelona › Mª Montserrat Puiggros Mas › Masas, panes y repostería › Coca de Albaricoques


Esta es mi sección en la Blogosfera Thermomix®

¿Quieres que te llame Mª Montserrat Puiggros Mas?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Tienes alguna pregunta?
Si tienes alguna consulta sobre la demostración, escribenos para que podamos ayudarte:

¿Quieres hablar con Mª Montserrat Puiggros Mas por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Coca de Albaricoques
12 junio 2015
COCA D’ALBRECOCS
INGREDIENS
60 g de sucre
40 g sucre invertit
5 g de vainilla (pols)
2 ous
65 g mantega pomada
120 g de llet
30 g de llevat fresc
460 g farina de força
Albercocs o Cireres o altre fruita dels temps
1 ou per pintar
Sucre en pols per decorar
ELEBORACIÓ
Posar en el vas, el sucre + sucre invertit + la vainilla + els ous + la mantega +
La llet + llevat fresc 2 minuts 37ºc vel. 2 ½
Afegir la farina i programar 2 minuts vel espiga.
Escalfar el forn a 180ºc Ventilador
Treure del vas i estirarla a sobra la bandeja del forn amb paper de cuina.
Afegir la fruita i taparla amb un drap.
Deixar que pugi mes o menys el doble.
Pintar la massa amb l’ou.
Posar en el forn de 15 a 25 minuts +-
Un cop fora del forn deixar refredar i decorar amb sucre glass
Solicita demostración