Thermomix® Barcelona

Yolanda Martinez Martinez

<p>Hola!  Soy Yolanda Martinez, y a partir de ahora quiero compartir este espacio con vosotros/as.</p> <p>Os iré poniendo al día de todas las novedades que vayan apareciendo, y compartiremos recetas y consejos  para sacarle el máximo rendimiento a nuestra Thermomix® .</p> <p>Os invito a contactar conmigo a través del enlace de correo que tenési en esta página , y me pongo a vuestra disposición para cualquier duda o sugerencia que creáis os puedo servir de ayuda.</p> <p>Ah! Y aquellas personas que estéis interesados/as, o sepais de alguien que pueda estarlo, en que os venga a hacer una demostración totamente gratuita y sin ningún compromiso, estaré encantada de que me lo pidáis.</p> <p></p>

Hola!  Soy Yolanda Martinez, y a partir de ahora quiero compartir este espacio con vosotros/as.

Os iré poniendo al día de todas las novedades que vayan apareciendo, y compartiremos recetas y consejos  para sacarle el máximo rendimiento a nuestra Thermomix® .

Os invito a contactar conmigo a través del enlace de correo que tenési en esta página , y me pongo a vuestra disposición para cualquier duda o sugerencia que creáis os puedo servir de ayuda.

Ah! Y aquellas personas que estéis interesados/as, o sepais de alguien que pueda estarlo, en que os venga a hacer una demostración totamente gratuita y sin ningún compromiso, estaré encantada de que me lo pidáis.

COCA DE VIDRE AMB Thermomix®

18 febrero 2021
18 febrero 2021



Ingredients


• 30 g d'oli d'oliva verge extra (i una mica més per greixar un bol)


 • 100 g d'aigua a temperatura ambient 


• 120 de llet (la que utilitzis) 


• 1 culleradeta de sucre (opcional) o bé 1 culleradeta de malta en pols (opcional) 


• 20 g de llevat premsat fresc esmicolada o bé 2 culleradetes de llevat de fleca deshidratat (8 g) 


• 400 g de farina de força 


• 1 culleradeta de sal 


Preparació 


1. Greixatge lleugerament un bol gran amb oli i reservi. Poseu en el got l'aigua, la llet, el sucre i el llevat premsat i barregi 20 seg / vel 2.


 2. Afegiu la farina, l'oli i la sal i estimés 2 minuts / espiga . Poseu la massa al bol engreixat i doneu-li forma de bola. Cobreixi el bol amb film transparent i deixeu reposar la massa fins que dobli el seu volum (aprox. 2 hora). Divideixi-la en tres o quatre boles. Amb l'ajuda d'un corró, estiri-les molt fines fins aprox. 10x40 cm. Poseu de dues en dues sobre paper de forn, poseu a la safata de forn i pinzelli-les amb oli. Empolvori-les amb sucre 


3. Mentre estira la massa, escalfa el forn a 170 ° C 


4. Enforni les tandes durant 10-15 minuts (170 ° C) o fins que estiguin daurades. Quan vegis que la massa està daurada, encén en grill. Quan estigui calent puja la safata i la deixes 1-2 minuts (no et retiris de forn perquè és molt ràpid) 


5. Quant vegis que el sucre comença a tenir un altre color, retiri del forn i regui les coques immediatament amb anís dolç. Deixeu refredar sobre reixeta abans de servir

Solicita demostración