Te inspira
Thermomix® Barcelona

Agata Ballester Viader

Hola, sóc Àgata Ballester Viader!

per mi la cuina sempre ha estat l'espai vital de la casa, un lloc per on tothom hi passa i on la familia s'hi troba bé.

Tant gaudeixo cuinant els plats del dia a dia on s'ha d'anar per feina com a l'hora de fer els plats més tradicionals.

El que tinc clar és que sempre amb l'ajuda infal·lible de la meva TM6 !! M'ajuda a fer els plats amb molt menys temps i a organitzar-me a la cuina amb una gran varietat de fons de nevera. Així m'asseguro que tot queda boníssim!!

La varietat de receptes i el poder viatjar a d'altres països a través dels seus plats és un plus que no deixa de sorprendre'm. Utilitzant gran varietat de productes de temporada, herbes i espècies.

La cuina s'omple de les millors olors i sabors!

En aquesta blogosfera aniré penjant diferents elaboracions que us vull compartir!

salut!

Hola, sóc Àgata Ballester Viader!

per mi la cuina sempre ha estat l'espai vital de la casa, un lloc per on tothom hi passa i on la familia s'hi troba bé.

Tant gaudeixo cuinant els plats del dia a dia on s'ha d'anar per feina com a l'hora de fer els plats més tradicionals.

El que tinc clar és que sempre amb l'ajuda infal·lible de la meva TM6 !! M'ajuda a fer els plats amb molt menys temps i a organitzar-me a la cuina amb una gran varietat de fons de nevera. Així m'asseguro que tot queda boníssim!!

La varietat de receptes i el poder viatjar a d'altres països a través dels seus plats és un plus que no deixa de sorprendre'm. Utilitzant gran varietat de productes de temporada, herbes i espècies.

La cuina s'omple de les millors olors i sabors!

En aquesta blogosfera aniré penjant diferents elaboracions que us vull compartir!

salut!

Mini cheesecakes de formatge de “tetilla” amb coulís de codonyat amb Thermomix® f

18 February 2021
18 February 2021
Categoría:



Ingredients


2 culleradetes de mantega a temperatura ambient


300 g de formatge “de tetilla” sense pell (a trossos)


3 ous


1 rajolí de vainilla líquida


70 g de sucre


200 g de nata 


2 cullerades de maicena


pel coulís de codonyat 


150 g de codonyat (amb agar agar) a trossos


120 g d’aigua


preparació






  • 1  Precalenta el forn a 160ºc. Unta amb mantega un motlle de 12 magdalenes.


  • 2  Posa dins del vas els trossos de formatge, els ous, la vainilla, el sucre, la nata i la maicena. Tritura 1 min / vel 5 - 10 progressivament. Aboca la preparació dins dels motlles preparats.


  • 3 Forneja durant 30 minuts (160ºc). Retira del forn i deixa-ho atemperar (aprox 30 min). Neteja el vas i continua amb la recepta.



  • coulís de codonyat


  • 1 Posa al vas el codony i l’aigua. Trosseja 10 seg / vel 4 . Sense posar el cubilet, programa 5 min / VAROMA/ vel 1. Retira del vas, deixa atemperar i serveix junt amb els mini cheesecakes.


El codony és una fruita que s’ha de menjar cuita, ja que sino és molt dura i amarga. Durant l’hivern el podem consumir de moltes maneres, al forn, amb vi dolç o també el més conegut, el codonyat.


El codonyat que es compra té un alt contingut en sucre, però tenim la posibilitat de fer-lo nosaltres amb agar-agar , un espessant natural que prové d’una alga però té amb un sabor neutra. D’aquesta manera no ens caldrà tant de sucre perquè qualli. 


És un postre amb unes textures suaus i no exacivament dolç !!


Espero que us agradi!







Solicita demostración
18 February 2021