Te inspira
Thermomix® Barcelona

Agata Ballester Viader

<p>Hola, sóc Àgata Ballester Viader!</p> <p>per mi la cuina sempre ha estat l'espai vital de la casa, un lloc per on tothom hi passa i on la familia s'hi troba bé.</p> <p>Tant gaudeixo cuinant els plats del dia a dia on s'ha d'anar per feina com a l'hora de fer els plats més tradicionals.</p> <p>El que tinc clar és que sempre amb l'ajuda infal·lible de la meva TM6 !! M'ajuda a fer els plats amb molt menys temps i a organitzar-me a la cuina amb una gran varietat de fons de nevera. Així m'asseguro que tot queda boníssim!!</p> <p>La varietat de receptes i el poder viatjar a d'altres països a través dels seus plats és un plus que no deixa de sorprendre'm. Utilitzant gran varietat de productes de temporada, herbes i espècies.</p> <p>La cuina s'omple de les millors olors i sabors!</p> <p>En aquesta blogosfera aniré penjant diferents elaboracions que us vull compartir!</p> <p>salut!</p> <p></p>

Hola, sóc Àgata Ballester Viader!

per mi la cuina sempre ha estat l'espai vital de la casa, un lloc per on tothom hi passa i on la familia s'hi troba bé.

Tant gaudeixo cuinant els plats del dia a dia on s'ha d'anar per feina com a l'hora de fer els plats més tradicionals.

El que tinc clar és que sempre amb l'ajuda infal·lible de la meva TM6 !! M'ajuda a fer els plats amb molt menys temps i a organitzar-me a la cuina amb una gran varietat de fons de nevera. Així m'asseguro que tot queda boníssim!!

La varietat de receptes i el poder viatjar a d'altres països a través dels seus plats és un plus que no deixa de sorprendre'm. Utilitzant gran varietat de productes de temporada, herbes i espècies.

La cuina s'omple de les millors olors i sabors!

En aquesta blogosfera aniré penjant diferents elaboracions que us vull compartir!

salut!

Mini cheesecakes de formatge de “tetilla” amb coulís de codonyat amb Thermomix® f

18 febrero 2021
18 febrero 2021
Categoría:



Ingredients


2 culleradetes de mantega a temperatura ambient


300 g de formatge “de tetilla” sense pell (a trossos)


3 ous


1 rajolí de vainilla líquida


70 g de sucre


200 g de nata 


2 cullerades de maicena


pel coulís de codonyat 


150 g de codonyat (amb agar agar) a trossos


120 g d’aigua


preparació






  • 1  Precalenta el forn a 160ºc. Unta amb mantega un motlle de 12 magdalenes.


  • 2  Posa dins del vas els trossos de formatge, els ous, la vainilla, el sucre, la nata i la maicena. Tritura 1 min / vel 5 - 10 progressivament. Aboca la preparació dins dels motlles preparats.


  • 3 Forneja durant 30 minuts (160ºc). Retira del forn i deixa-ho atemperar (aprox 30 min). Neteja el vas i continua amb la recepta.



  • coulís de codonyat


  • 1 Posa al vas el codony i l’aigua. Trosseja 10 seg / vel 4 . Sense posar el cubilet, programa 5 min / VAROMA/ vel 1. Retira del vas, deixa atemperar i serveix junt amb els mini cheesecakes.


El codony és una fruita que s’ha de menjar cuita, ja que sino és molt dura i amarga. Durant l’hivern el podem consumir de moltes maneres, al forn, amb vi dolç o també el més conegut, el codonyat.


El codonyat que es compra té un alt contingut en sucre, però tenim la posibilitat de fer-lo nosaltres amb agar-agar , un espessant natural que prové d’una alga però té amb un sabor neutra. D’aquesta manera no ens caldrà tant de sucre perquè qualli. 


És un postre amb unes textures suaus i no exacivament dolç !!


Espero que us agradi!







Solicita demostración
18 febrero 2021