Thermomix® Barcelona

àurea Esquerra-torrescasana

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

Almond addiction

21 December 2020
21 December 2020
Categoría:


Provant receptes d'altres països... aquesta de Regne Unit. Barreja d'ammetlles i toffee... vaja... una bomba... pero aquests dies ja se sap... ens podem permetre un extra!


La podeu trobar en cuina guiada a Cookidoo filtrant per països. No obstant, aquí us l'escric traduida:


Ingredients


120 g de mantega


300 g ammetlles crues sense pell


240 g sucre morè


60 g maicena


2 culleradetes de cafè d'extracte de vainilla


70 g de nata 35% M.G.




Preparació


1. Escalfa el forn a 190º. Prepara 2 motlles d'uns 20 - 24cm i forral's amb paper de forn untat amb una mica de mantega


2. Posa les ammetlles en el vas i trosseja 4seg./vel. 5


3. Afegeix la resta d'ingredients i cou 17min/100º/gir esquerra/vel. 1. Ha de quedar una consistència de caramel.


4.  Aboca la barreja en els motlles preparats i cou al forn uns 20min. a 190º o fins que vegis que agafa un to daurat i la superfície fa bombolles.


5. Deixa refredar en els motlles. Un cop atemperat desemmotlla, treu el paper i posa-ho a la nevera fins que quedi dur (uns 20min). Després ja ho podràs trencar en trossos i guardar-ho en un recipient hermètic fins a l'hora de menjar!


Per fer-hi un extra, podries banyar una part amb xocolata desfeta... 


Jo ho he posat en bossetes de celofana i un llacet vermell... perfecte per regalar!

Solicita demostración
21 December 2020