Thermomix® Barcelona

àurea Esquerra-torrescasana

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

Costelles amb salsa de mel i bourbon

09 octubre 2020
09 octubre 2020
Categoría:


Aquestes costelles es desfan a la boca... i la salsa increible! cocció llarga... pero poquissima feina! les has de provar.


Ingredients (per 4 persones)


100 g de mel


100 g de sucre morè


200 g de kétchup


40 g de salsa anglesa (Perrins)


½ - 1 culleradeta de Tabasco


40 g de mostassa picant (anglesa)


200 g de suc de taronja


200 g de suc de poma


100 g de whisky bourbon (p. ej. Jack Daniel's®)


50 g de vinagre balsàmic


1 ½ culleradetes de sal


4 pessics de pebre mòlt


4 trossos de costelles de porc fresques de aprox. 400 g (total 1600 g) Jo vaig fer tallar la peça de costella en 4 trossos en forma de creu.


850 g d'aigua (pel vapor)


2 bosses d'asar (les trobaràs al supermercat juntament amb el paper alumini, film...)


Preparació


1. Posa en el vas la mel, el sucre morè, el ketchup, la salsa inglesa, el tabasco, la mostassa, el suc de taronja, el suc de poma, el bourbon, el vinagre i 1 culleradeta de sal. Programa 15min/varoma/vel. 2. Mentrestant, espolvoreja les costelles amb sal i pebre i posar-les al recipient varoma, colocades verticalment per deixar ranures lliures i que pugui circular el vapor. Tapa i reserva.


2. Situa el Varoma a la seva posició i programa 60min/varoma/vel.2. Retira el varoma, posar la meitat de la salsa en un bol i reserva. Introdueix 2 trossos de costelles en 2 "bosses d'asar" i reparteix la salsa restant. Tanca les bosses ajustades (sense aire) i mou-les perque la carn s'impregni bé amb la salsa. Posa-les al recipient Varoma, tapa'l i reserva.


3. Posa 750gr d'aigua en el vas i situa el varoma a la seva posició. Programa 40 min/Varoma/vel 1. 


4. Pre-escalfa el forn a 200°C.


5. Treu les costelles de les bosses i posa-les en una safata per anar al forn. Aboca-hi tota la salsa de dins les bosses i 100gr d'aigua. 


6. Cou al forn durant 15 minuts per cada costat (200ºC), pintant de tant en tant les costelles amb la salsa fins que estiguin ben caramelitzades. Serveix immediatament amb la salsa de la safata i la salsa reservada calenta en una salsera. 


Bon profit!!

Solicita demostración
09 octubre 2020