Thermomix® Barcelona

àurea Esquerra-torrescasana

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

Granola de Nadal

20 December 2020
20 December 2020
Categoría:



He estat fent bossetes per regalar amb una granola feta amb dàtils, ammetlles, coco, panses, civada... i un toc nadalenc de gingebre, canyella i nou moscada. Perfecte per acompanyar un iogurt, una tassa de llet calentona o una mica de mel i mató per exemple... 


Aquesta recepta és de la revista de Nadal de Thermomix® , si tens la subscripció a Cookidoo la podràs fer amb cuina guiada!


Ingredients


30 g de coco ratllat


30 g de panses sense llavors


100 g de dàtils sense os


50 g d'aigua


200 g de flocs de civada


200 g de ammetlles crues sense pell


100 g de oli de coco


1 culleradeta de canyella en pols


½ culleradeta de gingebre en pols


½ culleradeta de nou moscada en pols


Preparació


1. Escalfa el forn a 180º. Forra una safata de forn amb paper de forn i reserva.


2. Posa un bol sobre la tapa del vas i pesa el coco i les panses. Reserva.


3. Posar en el vas els dàtils i l'aigua. Tritura 20seg./vel. 10. Amb l'espàtula baixa els ingredients de les parets al fons del vas i programa 2min/90°C/vel 1. 


4. Afegeix els flocs de civada, les ammetles, l'oli de coco i les espècies. Barreja 30seg./vel. 4. Exten la barreja sobre la safata preparada


5. Cou durant 10min a 180º. Retira del forn (no l'apaguis) i remou la barreja amb l'espàtula. Torna a posar al forn 10 minuts més a 180º. Barreja amb l'espàtula i deixa refredar. 


6. Pots conservar la granola en un pot hermètic fins el moment de menjar-la!


Bon profit.

Solicita demostración
20 December 2020