advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Barcelona

àurea Esquerra-torrescasana

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

Comprar Thermomix®

Pa de Sant Jordi

22 April 2020
22 April 2020


Com m'agrada aquest pa... suposo que el podria fer tot l'any... pero només el faig per aquest dia... trobo que el fa més especial!


PA DE SANT JORDI (15ud aprox)


Ingredients


150gr de formatge cheddar


100gr de sobrassada


100gr de nous


300gr de llet


40gr de mantega


50gr de sucre


25gr de llevat fresc 


550gr de farina


10gr de sal


colorant groc en gel (opcional)


Preparació


1. Posa en el vas les nous i trosseja 3seg. vel. 7. Retira i reserva.


2. Posa en el vas el formatge i trosseta 10seg. vel. 7. Retira i reserva.


3. Sense netejar el vas, afegeix la llet, la mantega i el sucre. Escalfa-ho 2min., 37º, vel. 2


4. Afegeix el llevat i remou 5seg. vel. 3


5. Incorpora la farina i la sal i barreja 15seg., vel. 6. Després amassa 3min. vel. espiga.


6. Retira del vas i divideix la massa en 3 parts iguals.


7. Incorpora 1 de les parts de la massa reservada al vas i afegeix les nous. Amassa 1min. vel. espiga. Retira i reserva.


8. Incorpora una altra part de massa i afegeix el formatge. Si hi vols incorporar unes gotes de colorant groc per intensificar el color ara seria el moment. Amassa 1min. vel. espiga. Retira i reserva.


9. Agafa l'última part de la massa i afegeix la sobrassada. Amassa 1min. vel. espiga. Retira i reserva.


10. Estira les 3 masses per separat formant 3 rectangles. El de la sobrassada el podem fer una mica més estret ja que n'haurem de fer 4 tires i de la massa del formatge 5 tires iguals.


11. Posa la massa de sobrassada sobre la de formatge fent que coincideixin i fes 3 talls a lo llarg de manera que ens quedaran 3 tires dobles i 1 tira de només formatge.


12. Superposa les tires una sobre de l'altra de forma que ens quedi intercalat el formatge i la sobrassada (fent les 4 barres de la senyera) i posa-les sobre la massa de nous i embolica-les amb aquesta (com si fessim un braç de gitano).


13. Talla rodanxes d'1,5cm amb un ganivet ben esmolat. Si et costa una mica, pots posar la massa una estona a la nevera i et serà més fàcil.


14. Posa les rondanxes de massa planes en una safata i deixa que doblin el volum. Recomano 6 peces per safata.


15. Coure amb el forn pre-escalfat a 180-200º dalt i baix durant uns 15-20min. Heu de vigilar que no se us torri molt sino no es veurà l'efecte de les 4 barres.



Solicita demostración