Thermomix® Barcelona

àurea Esquerra-torrescasana

<p>La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…</p> <p>Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.</p> <p>Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.</p> <p>Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!</p> <p>@entregustos19</p>

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

PIZZA AMB MASSA DE BRÒQUIL

25 junio 2020
25 junio 2020


A vegades em pregunteu sobre receptes diferents per fer amb verdura. Us animo a tastar aquestes pizzetes en que la massa està feta a base de bròquil. Una idea per menjar verdura d'una altra manera! 


Ingredients (per 4ud)


400 g de bròquil en ramillets


4 grans d'all laminats


250 g de mozzarella


80 g de parmesà


2 ous


2 pessics de sal


Preparació



  1. Pre-escalfa el forn a 220º. Posa-hi el bròquil en una safata i els alls que els haurem embolicat amb una mica de paper d'alumini perque no es cremin. Coure uns 15min aprox. Retira la safata del forn i puja la temperatura a 250º i deixem refredar una mica la verdura.

  2. Posa en el vas la mozzarella i trosseja 8seg/vel. 10. Retira i reserva.

  3. Posa en el vas el formatge parmesà i trosseja 8seg./vel. 10. Retira i reserva.

  4. Posa en el vas el bròquil (reserva alguns ramillets per decorar), 125gr de la mozzarella reservada, 50gr del parmesà ratllat, els ous i la sal. Trosseja 10seg./vel. 5.

  5. Preparem una safata de forn amb paper de forn. Agafem porcions de massa i amb l'ajuda d'una cullera l'estenem sobre la safata fent 6 boletes que aixafarem amb la cullera formant 6 cercles. Posem al forn uns 15minuts a 250º. 

  6. Treiem la safata del forn per donar la volta a les pizzetes. Poseu sobre les pizzetes una paper de forn i una altra safata. Amb l'ajuda d'un drap li doneu la volta al conjunt. Retireu la safata i el paper de sobre.

  7. Tornem a posar al forn durant 5min a 250º o fins que comencin a estar dauradetes. Retira del forn i posar-hi per sobre la mozzarella i el parmesà restant, els ramillets de bròquil i les làmines d'all.

  8. Torna a posar al forn 3-5min fins que es fongui el formatge. Retira del forn i a menjar!


Si prefereixes pots fer una pizza gran enlloc d'individuals.

Solicita demostración