Thermomix® Barcelona

àurea Esquerra-torrescasana

<p>La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…</p> <p>Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.</p> <p>Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.</p> <p>Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!</p> <p>@entregustos19</p>

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

SALSA DE CALÇOTS

05 abril 2020
05 abril 2020
Categoría:



Avui calçotada, aprofitant el final de la temporada de calçots.... amb enyorança per això de les calçotades que tenim organitzades amb familia i amics per aquests dies!


A casa estàvem d'acord que menjar calçots sense salsa no té sentit :) queda boníssima!!! també la podeu aprofitar per acompanyar per exemple unes verdures cuites al varoma.... i també la podeu congelar.




Ingredients (per 10 racions)


250gr. d'ammetlles torrades i pelades


125gr. d'avellanes torrades i pelades


200gr d'oli d'oliva


8-10 tomàquets escalivats


1 cabeça d'alls escalivats


3 culleretes de cafè de polpa de nyora


5 culleretes de cafè de sal


1 culleradeta de cafè rasa de pebre 


1 culleradeta rasa de pebre vermell dolç


30ml de vinagre


1/2 gra d'all cru (Opcional)


Preparació



  1. Poseu en el vas les avellanes, les ammetlles i la polpa de nyora. Tritureu 10seg. / vel. 7

  2. Afegiu la resta d'ingredients, excepte l'oli i programeu 15seg., vel. 7

  3. Poseu la màquina a vel. 4 i poc a poc aneu afegint l'oli per la tapa (amb el cubilet posat) poc a poc anirà caient dins del vas perque vagi lligant la salsa.

  4. Tasteu i rectifiqueu si cal



Solicita demostración
05 abril 2020