Trinxat de col

#Verduras, hortalizas y ensaladas 21 abril 2020


Ja s'ha acabat l'hivern, pero encara podem trobar bones cols. A més aquests dies de pluja acompanyen a fer aquest tipus de recepta. A més senzilla, ràpida i fàcil... què més volem?


TRINXAT DE COL (4 persones)


Ingredients 


750gr de col tallada a trossos regulars


70gr oli d'oliva


1 gra d'all gros


150gr de cansalada curada amb pebre tallada a dauets


100gr aigua


500gr patates tallades a trossos


Sal


Preparació 


1. Trossejar la meitat de la col 8seg. Vel.4. Retirar a un bol i trossejar l'altre meitat 8seg. Vel.4. Retirar al mateix bol i reservar.


2. Posar l'oli en el vas i escalfar 3min. 100° vel. 1


3. Incorporar all i trossejar 3seg. Vel.5. Amb l'espatula baixar els trossos all al fons del vas.


4. Afegir la col, l'aigua i la sal. Coure 5min temp.Varoma vel.1


5. Afegir la patata i coure 20min. Temp. Varoma vel. 1


6. Mentres es cou la col i la patata daurar en una paella la cansalada i reservar-la.


7. Una vegada cuita la verdura, afegir-la a la paella amb l'oli que ha deixat la cansalada i daurar per les 2 bandes (com si fessim una truita)


8. Servir en un plat i posar-hi els trossets de cansalada per sobre.


Bon profit !


El pas a pas a Instagram @entregustos19