Thermomix® Barcelona

Elena Miro Peiro

Hola, soc Elena Miró.

Vinc del entorn laboral de farmacia on l’us d’aparells és de gran ajuda, i desde sempre m’ha agradat cuinar, com no podia ser d’altra manera el fruit d’aquesta barreja ha fet que sigui una TM6 Lover! 

M’agrada innovar tant com reproduir la cuina tradicional, i sobretot m'agrada compartir les receptes i novetats amb vosaltres!      

 Elenmir

Hola, soc Elena Miró.

Vinc del entorn laboral de farmacia on l’us d’aparells és de gran ajuda, i desde sempre m’ha agradat cuinar, com no podia ser d’altra manera el fruit d’aquesta barreja ha fet que sigui una TM6 Lover! 

M’agrada innovar tant com reproduir la cuina tradicional, i sobretot m'agrada compartir les receptes i novetats amb vosaltres!      

 Elenmir

SALSA ROMESCO Thermomix®

20 diciembre 2020
20 diciembre 2020
Categoría:



Bon dia!


Es temporada de calçots!


Jo ja tinc preparada la salsa, que us animo a fer!


ingrdients:



  • 100 gr d’avellanes torrades i pelades

  • 200 gr d’ametlles

  • 1 o dos bitxos (segons gust)

  • 3 nyores

  • 3 carquinyolis o dos galetes Maria, o pa fregit

  • 3 o 4 tomàquets madurs, escalibats

  • 3 o 4 alls escalibats

  • 1 o dos alls crus (si es vol mes fort)

  • 200 gr d’oli d’oliva (es posa primer per donar bon gust)

  • 300 gr d’oli de girasol ( per acabar)

  • pebre vermell dolç, força per donar color, una mica de pebre vermell picant

  • una mica de pebre negre

  • sal

  • 25 gr de vinagre de poma


Preparació:



  1. Posar ametlles, avellanes i bitxos i triturar vel progresiva 5-10 15 seg. Reservar (no triturar massa que ja que poden arribar a desprendre olis, millor que quedi com a granet fi)

  2. per les nyores hi ha dos posibilitats, posarles a triturar  primer a vel 5-10 i afegirles a la picada, si no un molesta trobar alguna microparticula, o, posarles en remull amb aigua tèbia i als 10 min es rascar la polpa.

  3. Escalibar els alls i els tomàquets (forn alt i uns 20’, fins que estiguin daurats)

  4. triturar lo que tenim escalibat, el all cru, posar el vinagre de poma, sal, pebre vermell dolç, pebre vermell picant i pebre 5 seg vel 5

  5. afegir les avellanes i ametlles picades. Barrejar 5 seg/ vel 5

  6. tapar amb el cubilet. Programar 3 min/ vel 4. Mentres pasen els tres minuts anar tirant primer l’oli d’oliva a la tapa, anirà caient per les ranures, i despres el de girasol

  7. tastar fins que quedi al gust de sal i de vinagre


Aquesta salsa es conserva bé un un pot de vidre a la nevera i es pot fer servir tant per calçots com per xatonada...


Bon profit!!!

Solicita demostración
20 diciembre 2020