Thermomix® Barcelona

Elena Miro Peiro

Hola, soc Elena Miró.

Vinc del entorn laboral de farmacia on l’us d’aparells és de gran ajuda, i desde sempre m’ha agradat cuinar, com no podia ser d’altra manera el fruit d’aquesta barreja ha fet que sigui una TM6 Lover! 

M’agrada innovar tant com reproduir la cuina tradicional, i sobretot m'agrada compartir les receptes i novetats amb vosaltres!      

 Elenmir

Hola, soc Elena Miró.

Vinc del entorn laboral de farmacia on l’us d’aparells és de gran ajuda, i desde sempre m’ha agradat cuinar, com no podia ser d’altra manera el fruit d’aquesta barreja ha fet que sigui una TM6 Lover! 

M’agrada innovar tant com reproduir la cuina tradicional, i sobretot m'agrada compartir les receptes i novetats amb vosaltres!      

 Elenmir

PANELLETS SENSE SUCRE AMB Thermomix®

01 noviembre 2021
01 noviembre 2021
Les meves plantes no saben que es Tot Sants i no fa gaire fred, pero toca per tradició!

Voleu fer panellets pero no sou gaire amics del sucre? Penjo aqui una recepta adaptada d’una de la Ada Parellada:




Ingredients:


1/2 moniato


1/2 poma


1/2 plàtan madur


125 g de dàtils


250 g d’ametlla crua sense pell


1 ou i 2 rovells


200 g de pinyons



  1. Posa en el got les ametlles i ratlla 12 seg/vel 6.

  2. Cou al forn el moniato i la poma. 

  3. Posa en el got el moniato, la poma, el plàtan madur pelat, els dàtils,l’ametlla molta, l’ou i 1 rovell.

  4. Barreja 6 seg/vel 6. Retira la masa del got i reservala en un recipient tancat a la nevera durant aprox. 10 horas.

  5. Prepara el forn a 180º

  6. Incorpora els pinyons al rovell, i en una safata arrebossa les boles per fer panellets.


  7. Cou al forn uns 15 min a 180º




Jo tambe n’he fet de granet d’ametlla i de coco.


Bona Castanyada!

Solicita demostración