Thermomix® Barcelona

Roser Farre Sero

Hola, soc la Roser gran aficionada a la cuina i una enamorada del Thermomix® .

Hola, soc la Roser gran aficionada a la cuina i una enamorada del Thermomix® .

Brioix

21 febrero 2019
21 febrero 2019

Aquesta recepta me l'ha passat una clienta que viu a França, sempre diu que com el brioix d'allí no ni ha cap. Hem va enviar la recepta i avui l'he fet, tota la raó Cristina, súper esponjós i fàcil de fer. Moltes gràcies.



Ingredients:


  160 gr de llet


  20 gr de llevat fresc


  80 gr de sucre


  500 gr de farina


  2 ous + 1 rovell


  100 gr de mantega


  1 cullerada sopera d'aigua "d'azahar"


Procedim:


  Posem al vas del Thermomix® , llet, llevat i sucre, programem 5 minuts 37° vel. 2



  •  Incorporem els ous i la farina, programem 5 mints vel. espiga,  mentres està amassant incorporar per el vocal la cullerada d'aigua d'azahar.




  •  Tornem a programar 5 mints vel. espiga i mentres tant anem  afegint pel vocal la mantega a trosos. Treure la massa del vas i posar-la amb un vol tapat amb un drap fins que dobli el volum.




  •   Ara es el moment de dividir la massa amb dos i amb cada tros   fer tres cordons i fem una trena, posar les masses dins d'un  moltlle allargat, sucar d'ou batut i sucre humit per sobre i deixar reposar fins que dobli el volum. 



  • Escalfem el forn a 200°



  •  Coure els primers 10 mints a 200° i 15 mints a 160°


  

Solicita demostración