Blog de ROSER FARRE SERO

TEMPS DE TÒFONA A BELLAGUARDA

#Aperitivos, entrantes y tapas 10 febrero 2020

TEMPS DE TÒFONA A BELLAGUARDA

Por Roser Farre Sero | Barcelona

Fa uns anys que a Bellaguarda es van fer unes plantacions de tòfona i actualment estan donant el seu fruit. El diumenge dia 23 de febrer es celebra la 1a Fira de l'Oli i la Tòfona i per aquest motiu us presento aquest plat dedicat al nostre poble.Ing...

Brioix

#Masas, panes y repostería 21 febrero 2019

Brioix

Por Roser Farre Sero | Barcelona

Aquesta recepta me l'ha passat una clienta que viu a França, sempre diu que com el brioix d'allí no ni ha cap. Hem va enviar la recepta i avui l'he fet, tota la raó Cristina, súper esponjós i fàcil de fer. Moltes gràcies.Ingredients:  160 gr de...

Coques de vidre

#Masas, panes y repostería 19 marzo 2018

Coques de vidre

Por Roser Farre Sero | Barcelona

Coques de vidre:m'encanta com queden aquestes coques i, per això, les faig sovint. Tinc una bona amiga que li agraden moltíssim i quan tinc temps, els hi faig per ella. Per tu Esther!Ingredients:100 g d'aigua100 gde llet sencera50g d'oli d'oliva400 g...

#Salsas y guarniciones 12 febrero 2018

Salsa calçots amb Thermomix® a Lleida

Por Roser Farre Sero | Barcelona

Ja estem en època de calçotades i és l’hora de preparar una bona salsa per acompanyar els calçots. Hi ha moltes maneres de fer-la però jo, faig aquesta que és recepta d’un bon amic, gran aficionat a la cuina i amb molt bon paladar.Ingredients per a 4...

Salsa calçots amb Thermomix® a Lleida