IOGURT "MODO FERMENTACION" AMB Thermomix®

#Postres y dulces 09 noviembre 2020


Ingredients:


120 g de iogurt natural


800 g de llet fresca sencera


40 g de llet en pols (opcional)


250 g d’aigua


30 g de suc de llimona o una c/c d’àcid cítric


Elaboració:


Posar al got de la Thermomix® la llet, el iogurt i la llet en pols, 3 min/40ºC/vel 4. Passar la barreja als envasos per iogurt. Tapar amb la mateixa tapa o bé paper film. Posar els recipients al varoma tapar i reservar. Esbaldir el got, posar-hi l’aigua i el suc de llimona tapar i col·locar el varoma, prog MODO FERMENTACIÓN (1), 10H 70ºC.


Deixar refredar i conservar a la nevera un màxim de vuit dies.




Nota.- 


Es pot servir amb fruita fresca, fruita al vapor, fruita deshidratada.....



(1) El “MODO FERMENTACIÓN” només esta disponible en la TM6.