PASTIS DE SANT JORDI

#Postres y dulces 22 abril 2021



INGREDIENTS:


Gelée:


3 fulles de gelatina


70 g de sucre


140 g de suc de mango i maracujà


Base tarta:


300 g de galetes Digestive amb xocolata


80 g de mantega pomada


Crema de formatge:


500 g de formatge cremós light


250 g de xocolata blanca trossejada


250 g de llet


40 g de sucre


1 sobre “cuajada Royal”


Decoració:


1 barqueta de gerds



PREPARACIÓ:


Gelée: Posar les fulles de gelatina en un bol amb aigua freda.


Posar el sucre i el suc al got del Thermomix® ,  prog 3min. temp 80 ºC, vel 2 tot seguit afegir la gelatina, ben hidratada i escorreguda, i prog uns 15 seg vel 3. i reservar.


Base: Amb el got ben sec, posar les galetes trossejades i prog uns 10 seg vel 10.


Afegir la mantega pomada i barrejar 12 seg, vel 5. Agafar la massa resultant i folrar la base del motlle. Compactar-ho amb una cullera i reservar a la nevera.


Crema de formatge:


Posar tots els ingredients de la crema al got del Thermomix® i prog 7 min, temp 90 ºC, vel 5. En acabar, abocar-ho al motlle sobre la base de galetes, deixar refredar i cobrir-ho amb la gelatina. Posar a la nevera fins que qualli.


Decorar amb els gerds al moment de servir.


Nota: aquestes quantitats són per un motlle de 24 cm de diàmetre.