Benvinguts !!!

Sóc agent comercial de Thermomix® .

M'agrada molt aquesta activitat pel que té de creativa i de relació amb tots vosaltres.

Disposo de moltíssimes receptes i si teniu interès en algun tema, podeu contactar amb mi per compartir el que us interessi. 

Benvinguts !!!

Sóc agent comercial de Thermomix® .

M'agrada molt aquesta activitat pel que té de creativa i de relació amb tots vosaltres.

Disposo de moltíssimes receptes i si teniu interès en algun tema, podeu contactar amb mi per compartir el que us interessi. 

SALSA CALÇOTS

29 January 2021
29 January 2021




Ingredients:


3 nyores


200 g ametlles torrades


1 ceba escalivada


5 tomàquets escalivats


1 cabeça d'alls escalivats


2 gran d'all crus


1 culleradeta de pebre vermell


50 g de vinagre


sal


500 g d'oli


Elaboració:



Amb la màquina en marxa a vel. 9, posar les nyores 8 segons en acabar afegir les ametlles i prog 10 seg, vel 10, si es vol una textura més fina posar-hi més temps.


Tot seguit afegir els tomàquets, la ceba, els grans d'all escalivats nets, (és a dir només la part comestible) i per últim els alls crus.


Fer una trituració total a vel 5-10 progressivament. Els temps el determina cada u, perquè depèn de la textura que agradi.


Afegir el pebre vermell, la sal i el vinagre, prog 10 seg, vel 6. Tot seguit sense treure el cubilet anar tirant l'oli a sobre la tapa. En acabar posar-ho a la salsera per servir.


Solicita demostración