TARTA D'ALBARCOC

#Postres y dulces 17 junio 2021



INGREDIENTS BRISA:

320 g de farina


30 g de semolina


100 g de sucre


200 g de mantega freda


tallada a daus.


1 ou


1c/c de sal



INGREDIENTS FARCIT:


100 g de farina d’ametlla


90 g de mantega pomada


70 g de sucre


1 15 g de suc de llimona


800 g d’albercocs


ELABORACIÓ:


Posar tots els ingredients de la massa al got de la Thermomix® amb el mateix ordre descrit a la recepta, prog 15 seg, vel 6. Treure la massa del Thermomix® , fer-ne una bola, protegir-la amb paper film i posar-la a la nevera uns 20 min. Estirar la massa, el gruix ideal és entre 3 i 5 mm. Folra el motlle.


Posar tots els ingredients del farcit excepte els albercocs, al got de la Thermomix® , prog vel. 6 uns segons, fins a aconseguir una barreja homogènia, abocar sobre la massa i repartir-ho el més uniforme possible. Tot seguit cobri-ho amb els albercocs sense pinyol tallats per la meitat, a quarts. Posar-ho al forn calent a 170ºC durant uns 30 min. El temps i la temperatura és orientatiu, ja que cada forn és diferent.


Abans de servir decorar amb sucre glaç.


És pot servir tèbia o a temperatura ambient, acompanyada de gelat...........