TARTA DE PEDROTS I FORMATGE

#Aperitivos, entrantes y tapas 20 mayo 2021


INGREDIENTS MASSA:


105 g de farina


65 g de mantega


35 g d’aigua


sal, pebre, orenga, una culleradeta de sucre i una de Royal



INGREDIENTS FARCIT:


200 g de formatge de cabra tendra


200 g de formatge Speisequark


pebrots escalivats de diferents colors


tàperes


pebre blanc


PREPARACIÓ:


Preescalfar el forn a 180ºC


Posar tots els ingredients de la massa amb el mateix ordre dintre el Thermomix® i prog 20 seg, vel 6. Tot seguit treure del Thermomix® i deixar reposar 30 min a la nevera.


Estirar la massa i donar la forma del motlle, entrar a forn calent 180ºC uns 15 min. En treure-la posar-la sobre una reixeta i reservar fins al moment de muntar la tarta.


Posar els formatges i el pebre al got i prog 5 seg, vel 4, i reservar.


Al moment de servir posar per sobre la brisa el formatge i per últim els pebrots i les tàperes.