advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Barcelona

àurea Esquerra-torrescasana

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

Comprar Thermomix®

CROQUETES DE PATATA, OLIVADA I PESTO

03 December 2020
03 December 2020


Aquesta recepta té una història. Enguany, desde el dep. de desenvolupament de receptes de Thermomix® ens van demanar a les agents comercials presentar una recepta d'un aperitiu per la revista de Nadal. Espero que t'agradi la meva proposta!!


Ingredientes (14ud)


300gr. De patatas harinosas con piel y lavadas no muy grandes.


500gr. De agua


30gr. De harina


50gr de olivada o paté de aceitunas


10gr de parmesano


1 huevo


Panko o pan rallado


Aceite de oliva para freir


Salsa pesto



Preparación


1.Poner el agua en el vaso, y poner el cestillo con las patatas. Cocer 25min., temp. Varoma, vel. 1. Pinchar con un cuchillo para comprobar la cocción, dependerá del tamaño de la patata. En caso necesario prolongar un poco más la cocción. Retirar el cestillo del vaso y vaciar.


2.Pelar las patatas cuando aún están templadas y ponerlas en el vaso junto con la olivada, la harina, el parmesano y el huevo. Triturar 30seg., vel. 3. Retirar del vaso y dejar enfriar en la nevera.


3.Una vez fría la masa y con la ayuda de una cuchara de helados, formar bolas y rebozarlas con el panko o el pan rallado.


4.Freír en abundante aceite caliente hasta que estén doradas. Dejar escurrir sobre papel absorbente.


5.Añadir una cucharadita de salsa pesto sobre cada croqueta y servir.

Solicita demostración