Thermomix® Barcelona

àurea Esquerra-torrescasana

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

Pastissets de poma en vas

17 September 2020
17 September 2020
Categoría:


Estem en temporada de poma, ara les trobem més cruixents i més gustoses ja que no han estat emmagatzemades en càmeres. La poma és una fruita molt versàtil, que accepta tant plats dolços com salats i la podem menjar crua, al forn, al vapor, fregida... 


Avui al directe del Facebook us he volgut fer aquesta proposta de Cookidoo d'aquest pastisset de poma en vasets. És una idea original que ens pot servir per fer un regal, per endur-nos a la feina o fins i tot a un pic-nic! Es conserva fins a 6 setmanes. També és molt bo tebi just tret del forn... acompanyat amb una mica de nata muntada...


Ingredients (4 ud)


200 g de pomes Golden pelades i tallades a cuarts


2 cullerades de panses 


2 cullerades de nous (opcional)


2 cullerades de sucre morè


½ culleradeta de canyella en pols


1 culleradeta de suc de llimona


2 culleradetes de rom (opcional)


100 g de mantega a temperatura ambient en trossets (i una mica més per untar els pots)


100 g de sucre glaç


½ vaina de vainilla (la raspadura)


1 pessic de sal


2 ous


170 g de farina d'espelta


½ culleradeta de llevat químic


Preparació


1. Pre-escalfa el forn a 160º. Unta amb mantega 4 pots de vidre de melmelada de 200ml.


2. Posa les pomes en el vas i trosseja 3 seg/vel. 4.5. Retira a un bol i  afegeix les panses, les nous, el sucre morè, la canyella, el suc de llimona, el rom i barreja.


3. Posa la papallona sobre les ganivetes. Afegeix la mantega, el sucre glaç, la raspadura de vainilla i la sal. Sense posar el cubilet, batre 2 min/vel. 3 i ves incorporant els ous, un a un, per l'obertura (no incorporar el seguent fins que l'anterior no estigui integrat a la massa).


4. Incorpora la farina d'espelta i el llevat. Barreja 10 seg/vel 3. 


5. Afegeix la barreja de poma reservada en el bol i barreja 5 seg/vel. 2,5. Retira la papallona i reparteix la massa en els pots de vidre preparats. 


6. Posa al forn uns 30-35min a 160º fins que la superficie estigui daurada. Una vegada cuits, apaga al forn i obre la porta. Deixa refredar una mica els pots dins del forn (uns 10min) per evitar un canvi brusc de temperatura i retira del forn.


7. Deixa refredar i tapal's o bé ja estan a punt per menjar.


Bon profit!!

Solicita demostración
17 September 2020