Thermomix® Barcelona

àurea Esquerra-torrescasana

<p>La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…</p> <p>Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.</p> <p>Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.</p> <p>Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!</p> <p>@entregustos19</p>

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

Tarta de figues i formatge de cabra

31 agosto 2020
31 agosto 2020
Categoría:



S'han d'aprofitar els pocs dies que podem gaudir d'aquestes figues seioles tant dolces de la figuera que tenim a casa. Un postre molt fàcil, bo i ràpid de fer... t'animes?


Ingredients


1 làmina de pasta de full


1 ou


250gr de formatge fresc de cabra


200ml de nata per muntar (min 35% MG) ben freda


Figues


Mel


Preparació


1. Cobrir el motlle de tarta amb la pasta de full. Punxar-la, pintar-la amb ou batut i coure a 180º uns 15min. fins que estigui daurada. Deixar refredar.


2. Trossejar el formatge fresc 5seg. vel. 4. Reservar


3. Posar la papallona i muntar la nata ben freda a vel. 3


4. Barrejar suaument la nata muntada amb el formatge reservat i cobrir la base de la tarta.


5. Decorar amb les figues tallades a cuarts i un rajolí de mel


Bon profit!!

Solicita demostración
31 agosto 2020