TARTA DE SARDINES AMB Thermomix®

#Pescados y mariscos 04 marzo 2021

INGREDIENTS:


Massa:


125 g de farina


70 g parmesà


50 g d’ametlla ratllada


100 g de mantega


Un rovell d’ou


Una culleradeta de Royal


Sal i pebre


 PREPARACIÓ:


Escalfar el forn a 200 ºC


Posar tots els ingredients de la massa al got de la Thermomix® , i prog 15 seg a vel 6. Treure la massa i posar-la uns 20 minuts a la nevera.


Posar la ceba i 30 g d’oli i prog 5 seg a vel 4, prog 15 min, temp varoma, vel 1.


Folrar el motlle amb la massa i coure-la durant uns 15 min. En treure-la del forn cobrir la base amb la ceba i posar els tomàquets tallats a daus i les olives per sobre, salpebrar i per últim cobrir-ho amb els filets de sardines. Coure durant uns 15 minuts més.


NOTA:


Es pot substituir aquesta massa per una brisa.


Les sardines es poden macerar amb oli, vinagre, all i farigola durant uns 10 minuts.


Si agraden els verats es poden substituir per les sardines.