Thermomix® Barcelona

àurea Esquerra-torrescasana

<p>La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…</p> <p>Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.</p> <p>Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.</p> <p>Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!</p> <p>@entregustos19</p>

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

Crema fría de melón

25 junio 2021
25 junio 2021


Una crema muy veraniega, refrescante y rápida de preparar. Con la ayuda de nuestra  Thermomix® nos quedará con una textura perfecta! Da gusto preparar cremas con Thermomix® , verdad?


Ingredientes (6 raciones)


1 Kg de melón maduro cortado en trozos


2 yogures naturales o griegos


6-7 hojas de menta


zumo de medio limón


1 pizca de sal y pimienta


jamón para la guarnición (opcional)


Preparación


1. Pon en el vaso el melón en trozos, la menta y tritura 1min/vel. 10


2. Añade los yogures, el zumo de limón, la sal y la pimienta, mezcla 30seg./vel. 4


3. Enfria en la nevera y sirve con bolitas de melón, un poco de jamón y una hojita de menta.


Buen provecho!

Solicita demostración