advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Barcelona

àurea Esquerra-torrescasana

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

Comprar Thermomix®

CROQUETES DE POLLASTRE

12 March 2021
12 March 2021


De receptes de croquetes n'hi ha moltes i per a tots els gustos. Aquí us deixo la meva versió i sempre triomfen! Al final de la recepta... t'hi deixo algunes notes...


Ingredients (40ud aprox)


300g de pollastre cuit*


25g d'oli d'oliva


50g de mantega


85g de farina blanca 


400g de llet sencera o semi


Nou moscada, pebre i sal al gust


1-2 ous


Pa ratllat* i farina blanca


Oli d'oliva suau o girasol per fregir




Preparació


1. Posa en el vas el pollastre i pica funció Turbo/1seg/4 vegades, fins que estigui picat al teu gust. Retira i reserva.


2. Posa en el vas l'oli, la mantega i escalfa 2min/120º/vel. 1


3. Afegeix la farina i sofregeix 3min/120º/vel. 2


4. Incorpora la llet, 1 pessic de nou moscada, 1 pessic de pebre i 1 pessic de sal. Barreja 10seg/vel. 6


5. Afegeix 2 cullerades del pollastre reservat i programa 8min/120º/vel. 4.


6. Deixa reposar 5min que atemperi i afegeix la resta del pollastre. Barreja bé amb l'espàtula i rectifica de sal i espècies si és necessari.


7. Aboca la barreja en una safata (tapa la massa amb film a pell) o màniga pastissera (*) i deixa refredar a la nevera un minim de 8 hores fins que la massa quedi compacte.


8. Forma les croquetes (*) i arrebossa amb farina blanca, ou batut i pa ratllat.


9. Fregeix les croquetes amb oli abundant i deixa-les escórrer sobre paper absorvent. 


A menjar-les!!!!


*Notes:


- Pots aprofitar restes de pollastres que ja tinguis cuit a la planxa, a l'ast, o d'un brou.


- Et pots ajudar de la Thermomix® per fer el pa ratllat aprofitant restes que tinguis de pa sec. Tritura entre vel. 7-10 depen del gruix que t'agradi. Jo aprofito diferents tipus de pa sec barrejats (normal, cereals, motlle) i així li dona una textura diferent.


- Per formar les croquetes et pots ajudar d'una màniga pastissera. En aquest video, a partir del min.3 podeu veure com fer-ho: Video formar croquetes


Jo prefereixo fer-ho de la manera tradicional (amb les mans) i m'ajudo de la meva inseperable cullera de gelats, així sempre em surten totes de la mateixa mida.


- Pots congelar les croquetes i fregir-les directament congelades. Per fer-ho jo les poso en una safata (com en la foto) i una vegada congelades les guardo en una bossa ja que m'és més pràctic.

Solicita demostración