Thermomix® Barcelona

àurea Esquerra-torrescasana

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

Frittata al vapor amb ceba i xampinyons

30 April 2021
30 April 2021


Has provat mai de fer una truita al vapor? m'atreviria a assegurar que pocs de vosaltres n'heu fet una... us animeu a fer-la? queda espectacular, a més amb una forma ovalada ben original.


Aquest és el resultat del taller que vam fer especial per clients la setmana passada, amb diferents propostes per cuinar amb ous.  A més a més, aquest mes la Revista Thermomix® us ofereix moltes més idees!


Ingredients


250gr de xampinyons tallats per la meitat o a quarts (depen de la mida)


50 gr de ceba


6 ous grans (mida L)


½ culleradeta de sal


2 pessics de pebre negre mòlta


500 de agua


125 g de mozzarella fresca en trossos de 2 cm


Preparació


1. Primer de tot començarem daurant els xampinyons i la ceba aprofitant la recepta d'alta temperatura Champiñones dorados i reservarem.


2. Prepararem la safata del recipient Varoma. Mulla i escórre un tros de paper de forn (30x40 aprox) i posa'l sobre la safata Varoma. Reserva


3. Posa en el vas els ous, la sal i el pebre. Barreja 20seg./vel. 3.5. Aboca la barreja a la safata Varoma, sobre el paper. Distribueix els trossets de mozzarella per la superfície, tapa i reserva. Esbandeix el vas.


4. Posa l'aigua en el vas i situa el recipient Varoma amb la safata sobre la tapa. Programa 20min/varoma/vel. 2. 


5. Un cop passat el temps, retira el recipient Varoma amb compte i fes lliscar la frittata amb l'ajuda del paper sobre una safata. Amb cura de no cremar-te, retira el paper.


I ja ho tenim. Bon profit!!!


Si t'agrada, li dones un Like?  Gràcies!

Solicita demostración