Thermomix® Barcelona

àurea Esquerra-torrescasana

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

Mini cheesecakes de formatge Tetilla i coulís de codonyat

19 junio 2020
19 junio 2020


Una recepta que també ens podria servir pel sopar de Revetlla o un sopar d'estiu. La combinació de dolç i salat és molt bona.


Aquesta és una adaptació de la recepta de Cookidoo: el cheesecake no porta sucre per tal de contrastar més el dolç/salat i he fet servir motlles petits per tal que sigui un mos d'aperitiu/tapa. Per tant el temps de cocció també és inferior al de la recepta original.


Ingredients (per unes 24ud)


2 culleradetes de mantega a temperatura ambient


300 g de formatge "Tetilla" sense pell tallat a trossos


3 ous


1 rajolí de vainilla liquida


200 g de nata


2 cullerades de Maicena


Coulís de codonyat


150 g de codonyat tallat a trossos


150 g d'aigua


Preparació



  1. Escalfa el forn a 160º i unta amb la mantega el motlles de mini-muffins

  2. Posa en el vas el formatge, els ous, la vainilla, la nata i la maicena. Tritura 1min/vel 5-10 progressiva. Aboca-ho en el motlle preparat. (omplir unes 3/4 aprox)

  3. Coure uns 15min aprox fins que estiguin daurats. Veuràs que s'inflen molt pero quan es refredin es desinflaran. Deixem refredar i rentem el vas.

  4. Per preparar el coulís posarem el codonyat i l'aigua en el vas. Trossejar 10seg./vel. 4 i sense posar el cubilet programar 5min/varoma/vel. 1. Retirar del vas i deixar refredar.

  5. Servim els pastissets amb una mica de coulís per sobre.

Solicita demostración