Thermomix® Barcelona

àurea Esquerra-torrescasana

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

La veritat és que no recordo quan va començar la meva afició per la cuina. De segur que veure cuinar a la mare, al tiet i a l’àvia Eulàlia hi van ajudar, ells sempre hi han tingut estima i sensibilitat. Recordo moltes estones a la cuina de casa, i amb nostàlgia l’estiu amb l’àvia, acompanyant-la a comprar molts matins i xafardejar per la cuina abans de marxar una estona cap a la piscina…

Cuinar per la gent que m’envolta i estimo em fa feliç.

Ser agent comercial de Thermomix®  m'ha donat l'oportunitat de compartir aquesta afició amb persones fantàstiques, d'aprendre més i de passar molts bons moments.

Espero poder compartir moltes receptes amb tu i que també facis gaudir als teus!

@entregustos19

Quiche integral amb calçots i espàrrecs de marge

09 abril 2021
09 abril 2021


Avui us presento una recepta d'aprofitament! Les tartes tipus quiche son molt versàtils i tenen multitud d'opcions. Aquesta vegada l'he fet aprofitant uns calçots cuits i uns espàrrecs de marge que vam collir el mateix dia després de menjar-nos els calçots!! 


La Thermomix® ens facilita molt la feina en aquesta recepta tant senzilla, econòmica i bona. 


Ingredients


200 g de farina integral d'espelta


80 g de mantega freda i en trossets


70 g d'aigua freda


50 g de formatge tipus Emmental, gruyere, cheddar... ratllat


200 g de calçots cuits i pelats


80 g d'esparrecs de marge (la part tendre)


300 g de llet


30 g de farina


3 ous


oli, sal, nou moscada i pebre


Preparació


1. Per fer la massa posa en el vas la farina d'espelta, la mantega, l'aigua i una culleradeta de sal. Barreja 20 seg. vel. 5. Retira del vas i forma una bola. Embolica-la amb paper film i deixa reposar a la nevera 30min (o al congelador 10min)


2. Amb el vas net, posa 15gr d'oli i els espàrrecs tallats a trossos. Sofregeix-los 5min, 120º, vel. cullera. Una vegada acabat el temps, afegeix els calçots tallats a trossets i remena 1min, 120º, vel. cullera. Reserva.


3. Afegeix al vas, la llet i la farina, els ous, una mica de pebre i nou moscada. Cou 5min, 90º, vel. 4.


4. Mentrestant, prescalfa el forn a 180º. Treu la massa de la nevera i estira-la amb l'ajuda d'un corró entre dues làmines de paper film. Amb l'ajuda del paper film, traspassa-la a una tartera de 20cm diàmetre previament untada amb oli o mantega. Punxa la massa amb una forquilla i cou-la al forn uns 10min. fins que estigui una mica dauradeta.


5. Amb la base precuita, distribueix els espàrrecs i calçots i després aboca-hi la barreja que tens al vas. Espolvoreja amb el formatge ratllat i cou al forn uns 15min. fins que estigui daurada.


Bon profit!!!


 

Solicita demostración