Benvinguts !!!

Sóc agent comercial de Thermomix® .

M'agrada molt aquesta activitat pel que té de creativa i de relació amb tots vosaltres.

Disposo de moltíssimes receptes i si teniu interès en algun tema, podeu contactar amb mi per compartir el que us interessi. 

Benvinguts !!!

Sóc agent comercial de Thermomix® .

M'agrada molt aquesta activitat pel que té de creativa i de relació amb tots vosaltres.

Disposo de moltíssimes receptes i si teniu interès en algun tema, podeu contactar amb mi per compartir el que us interessi. 

BESCUIT DE XOCOLATA AL VAPOR

14 octubre 2021
14 octubre 2021




INGREDIENTS:
150 g ametlles torrades
3 rovells d’ou
3 ous sencers
150 g de mel
150 g de melmelada de gers
30 g de cacau en pols
50 g de Maizena
1 sobre Royal
1 litre d’aigua
Ametlles filetejades
Sucre en pols.


PREPARACIÓ:
Untar el motlle corona de 21 cm amb oli i escampar farina per les parets.
Triturar les ametlles 6 seg. Vel 9 i reservar.
Col·locar la papallona i posar els rovells, els ous i la mel.
Programar 8 min. Vel 4.
Afegir la resta d’ingredients al got del Thermomix®   i programar 15 seg. Vel 2. Si no queda ben barrejat, ho acabem de barrejar amb l’espàtula.
Posar la massa dins el motlle i col·locar-ho ben centrat al Varoma, per evitar que hi caigui aigua amb paper film o de plata i tapar.
Posar l’aigua dins el vas col·locar el Varoma al Thermomix® i programar 55 min, temp Varoma i vel 1.
En acabar comprovar el punt de cocció i si està cru, programar uns minuts més.
Deixar refredar i desemmotllar.
Decorar amb les ametlles filetejades. 



Nota.- Aquesta recepta s’ha pensat, per fer servir un motlle corona de 21 cm.
S’ha de tapar el motlle amb paper de plata per evitar que hi entri aigua.

Solicita demostración