Thermomix® Barcelona

Elena Miro Peiro

<p>Hola, soc Elena Miró.</p> <p>Vinc del entorn laboral de farmacia on l’us d’aparells és de gran ajuda, i desde sempre m’ha agradat cuinar, com no podia ser d’altra manera el fruit d’aquesta barreja ha fet que sigui una TM6 Lover! </p> <p>M’agrada innovar tant com reproduir la cuina tradicional, i sobretot m'agrada compartir les receptes i novetats amb vosaltres!      </p> <p> Elenmir</p>

Hola, soc Elena Miró.

Vinc del entorn laboral de farmacia on l’us d’aparells és de gran ajuda, i desde sempre m’ha agradat cuinar, com no podia ser d’altra manera el fruit d’aquesta barreja ha fet que sigui una TM6 Lover! 

M’agrada innovar tant com reproduir la cuina tradicional, i sobretot m'agrada compartir les receptes i novetats amb vosaltres!      

 Elenmir

CREMA DE CEBA VERMELLA AMB Thermomix®

11 noviembre 2020
11 noviembre 2020
Categoría:



Ara que ja fa fresqueta que millor que una bona sopa?  


La ceba es bona tant per prevenir com per curar (si ja hem agafat el primer refredat!). La ceba actua com un antibiòtic natural, té poder antimicrobià, i va bé per curar constipats, bronquitis i infeccions de tipus gàstric.


CREMA DE CEBA VERMELLA


Ingredients


· 1000 g de ceba vermella a octaus


· 40 g d’oli d’oliva verge extra i un xorret més per servir


· 2 pessics de sal


· 2 pessics de pebre molta


· 400 g de brou de pollastre


· 100 g de nata líquida


· 2 cullerades de ceba fregida cruixent


Preparació


1. Posa en el got la ceba i l’oli, i fes Alta Temperatura . (Models anteriors a TM6 temperatura varoma)


2. Afegeix la sal i el pebre i tritura 30 seg/vel 8.


3. Afegeix el brou i escalfa 10 min/100°C/vel 1 i tritura 1 min/vel 10.


4. Afegeix la nata liquida. Programa 2 min/90°C/vel 3 i emulsiona 1 min/vel 10. Serveix decorada amb ceba fregida i un xorret d’oli.




La ceba vermella es dolça, no pica i es bona per consumir tant crua com cuinada. 


La Ceba és rica en hidrats i vitamines: conté vitamines A, B1, C, E i àcid fòlic i minerals com calci, magnesi, iode, cobalt, coure, ferro, fòsfor, clor, níquel, potassi, silici, zinc, sofre i brom. També té aminoàcids com l’àcid glutamínic, l’arginina, la glicina i la lisina i olis essencials amb components sulfurosos..


Entre les seves propietats, combat la caiguda del cabell i millora les inflamacions intestinals es casos com la malaltia de Crohn o la celiaquia.


Conté antioxidants amb efectes beneficiosos contra les malalties cardiovasculars, diurètica, relaxant, és un depuratiu que neteja la sang i els teixits, en l'apartat del colesterol en la sang, la ceba permet reduïr el dolent i augmentar el-ne el bo.


i sobretot: està molt bona!!


Bon profit!

Solicita demostración
11 noviembre 2020