PA DE MOTLLE

#Masas, panes y repostería 11 marzo 2021




Ingredients:


200 g de llet


30 g de llevat fresc


100 d’ou


120 g de mantega a temp. ambient


500 g de farina de força


10 g de sal


20 g de sucre



Elaboració:


 Pre-escalfar el forn a 200ºC.


 Posar la llet i el llevat al got del Thermomix® i programar 1 min. temp 37 ºC vel. 2. Incorporar la mantega, la farina, el sucre la sal i els ous. Programar 30 seg. a vel. 6. Tot seguit amassar 3 min. vel. espiga. Deixar reposar al del Thermomix® fins que dupliqui el seu volum (de 30 a 40 min. segons temp. ambient). Col·locar la massa sobre la taula de treball empolsada amb farina, donar-li forma de cilindre i introduir en un motlle d’un litre i mig de capacitat, prèviament engreixat amb oli i empolsat amb farina. Col·locar-lo en un lloc sense corrents d’aire. Esperar que torni a duplicar el volum.


Enfornar uns 40 min. Treure del motlle, posar-lo sobre una reixeta i deixar refredar abans de tallar.