PANELLETS

#Masas, panes y repostería 25 octubre 2020



INGREDIENTS:


500 g d’ametlles crues, senceres o bé ratllades 


400 g de sucre


un ou petit


125 g patata bullida o moniato


ratlladura d’una llimona


pinyons, coco, cafè, codony......... i el que agradi per decorar i perfumar



PREPARACIÓ:


Si les ametlles són senceres, fer una trituració 25 seg / velocitat 10. Si no queda prou ratllat, posar uns segons més. Tot seguit afegir el sucre, l’ou, la patata i la ratlladura de llimona. Programar 20 seg / velocitat 10. Com que és una pasta espessa ens hem d’ajudar amb l’espàtula perquè es barregi bé. Ha de quedar una pasta homogènia. A continuació, fer boletes o la forma que agradi i decorar-los amb els pinyons, codony, cireres... Posar-los al forn calent a 190º C, uns 10 min. S’han de treure quan comencen a enrossir-se. 


NOTA: perquè agafin un color més daurat, pinzellar-los amb ou batut lleugerament aclarit amb aigua abans d’enfornar.