QUICHE DE BOLETS AMB Thermomix®

#Masas, panes y repostería 14 octubre 2020



INGREDIENTS MASSA (BRISA):


300 g de farina


125 g de mantega


70 g d’aigua


1 culleradeta de sal


1 culleradeta de llevat Royal



INGREDIENTS FARCIT:



150 g de formatge Gruyère


100 g de bacon


250 g de bolets


30 g d’oli


250 g de llet


30 g de farina


30 g de mantega


1 raig d’oli


3 ous


50 g de nata o llet evaporada


Sal i pebre



PREPARACIÓ:


Preparació de la massa:


Posar tots els ingredients al vas amb el mateix ordre que s’indica a la recepta. Programar 15 seg velocitat 6. També es pot preparar amb pasta de full.



Preparació de la quiche:


Un cop preparada la pasta brisa, deixar-la reposar uns 30 min a la nevera. Tot seguit estirar-la i folrar el motlle. Posar-ho al forn prèviament escalfat a 180 ºC durant uns 15 min.


Mentre es cou la base de la quiche, es prepara el farcit.


Posar el formatge a trossos al got i programar 10 seg velocitat 10. Reservar.


Tot seguit posar el bacon i trossejar 4 seg velocitat 5. Afegir els bolets i els 30 g d’oli. Programar 6 min 100 ºC velocitat 1. Treure-ho i reservar.


Sense rentar el got, posar la llet, la farina, la mantega, el raig d’oli, sal i pebre i programar 4 min 90 ºC velocitat 3. A l’acabar afegir el formatge i després els ous. Barrejar 6 seg velocitat 5. Incorporar la nata i rectificar de sal.


Tot seguit posar la preparació de bacon i bolets sobre la base de la tarta i a continuació tirar per sobre el contingut del got.


Introduir en el forn prèviament escalfat a 180 ºC durant uns 25 min aprox.



NOTA:


Amb aquestes quantitats s’obté una massa per a folrar 2 motlles de 26 cm de diàmetre.