Home › Delegación Barcelona › Roser Mila › Masas, panes y repostería › BESCUIT DE XOCOLATA AL VAPOR
Thermomix® Barcelona
Roser Mila
Benvinguts !!!
Sóc agent comercial de Thermomix® .
M'agrada molt aquesta activitat pel que té de creativa i de relació amb tots vosaltres.
Disposo de moltíssimes receptes i si teniu interès en algun tema, podeu contactar amb mi per compartir el que us interessi.
Benvinguts !!!Sóc agent comercial de Thermomix® .M'agrada molt aquesta activitat pel que té de creativa i de relació amb … Leer más tots vosaltres.Disposo de moltíssimes receptes i si teniu interès en algun tema, podeu contactar amb mi per compartir el que us interessi. … Leer menos
¿Quieres que te llame Roser Mila ?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Roser Mila por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
BESCUIT DE XOCOLATA AL VAPOR
14 October 2021INGREDIENTS:
150 g ametlles torrades
3 rovells d’ou
3 ous sencers
150 g de mel
150 g de melmelada de gers
30 g de cacau en pols
50 g de Maizena
1 sobre Royal
1 litre d’aigua
Ametlles filetejades
Sucre en pols.
PREPARACIÓ:
Untar el motlle corona de 21 cm amb oli i escampar farina per les parets.
Triturar les ametlles 6 seg. Vel 9 i reservar.
Col·locar la papallona i posar els rovells, els ous i la mel.
Programar 8 min. Vel 4.
Afegir la resta d’ingredients al got del Thermomix® i programar 15 seg. Vel 2. Si no queda ben barrejat, ho acabem de barrejar amb l’espàtula.
Posar la massa dins el motlle i col·locar-ho ben centrat al Varoma, per evitar que hi caigui aigua amb paper film o de plata i tapar.
Posar l’aigua dins el vas col·locar el Varoma al Thermomix® i programar 55 min, temp Varoma i vel 1.
En acabar comprovar el punt de cocció i si està cru, programar uns minuts més.
Deixar refredar i desemmotllar.
Decorar amb les ametlles filetejades.