advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Barcelona

Sylvia Borras Maseda

Benvinguts al meu blog!

Em dic Sylvia i sóc mare de quatre fills que esmorzen,dinen, berenen i sopen cada dia. Gràcies al Thermomix® he aconseguit per la meva família una dieta sana, fàcil i sobretot variada.

En aquest espai compartiré les meves receptes i consells. Espero que us siguin d'ajuda per treure el màxim profit del vostre Thermomix® !

@sravaroma

 

Benvinguts al meu blog!

Em dic Sylvia i sóc mare de quatre fills que esmorzen,dinen, berenen i sopen cada dia. Gràcies al Thermomix® he aconseguit per la meva família una dieta sana, fàcil i sobretot variada.

En aquest espai compartiré les meves receptes i consells. Espero que us siguin d'ajuda per treure el màxim profit del vostre Thermomix® !

@sravaroma

 

Comprar Thermomix®

Ensalada de habas y guisantes en Thermomix®

06 March 2023
06 March 2023
Categoría:

Tenis ganes de pèsols! En la recepta de cookidoo hi posen pernil, però jo l´he canviat per tomàquets secs en oli. En poso una mica més i després sóc més generosa amb la sal. 


Amanida de fabes i pèsols


Ingredientes


1000 g de agua


1 ½ cucharaditas de sal


400 g de habas congeladas baby


400 g de guisantes congelados


30 g de aceite de oliva


20 g de piñones


50 g de tomates secos en aceite en trozos pequeños


1 cucharadita de miel


10 g de vinagre de jerez


2 pellizcos de pimienta negra molida


5 ramitas de hierbabuena fresca (las hojas) picadas


Preparación


1-Ponga en el vaso el agua y 1 cucharadita de sal y caliente 10 min/100°C/vel 1.


2-Agregue las habas y los guisantes y programe 10 min/100°C//vel . Vierta en el cestillo colocado sobre el fregadero y enfríe rápidamente bajo el chorro de agua fría. Ponga en una ensaladera y reserve.


3-Ponga en el vaso el aceite, los piñones y el jamón. Sofría 4 min/120°C//vel .


4-Incorpore la miel, el vinagre, 20 g de aceite, ½ cucharadita de sal y la pimienta. Mezcle 15 seg//vel 1. Vierta sobre las habas y los guisantes. Incorpore la hierbabuena y las hojas de lechuga. Mezcle y sirva.


Bon profit!

Solicita demostración
06 March 2023
icon-print-2