Thermomix® Barcelona

Sylvia Borras Maseda

<p>Benvinguts al meu blog!</p> <p>Em dic Sylvia i sóc mare de quatre fills que esmorzen,dinen, berenen i sopen cada dia. Gràcies al Thermomix® he aconseguit per la meva família una dieta sana, fàcil i sobretot variada.</p> <p>En aquest espai compartiré les meves receptes i consells. Espero que us siguin d'ajuda per treure el màxim profit del vostre Thermomix® !</p> <p>@sravaroma</p> <p> </p>

Benvinguts al meu blog!

Em dic Sylvia i sóc mare de quatre fills que esmorzen,dinen, berenen i sopen cada dia. Gràcies al Thermomix® he aconseguit per la meva família una dieta sana, fàcil i sobretot variada.

En aquest espai compartiré les meves receptes i consells. Espero que us siguin d'ajuda per treure el màxim profit del vostre Thermomix® !

@sravaroma