Blog de GISELA COMAS

Cigrons amb butifarra

#Legumbres y platos de cuchara 06 abril 2021

Cigrons amb butifarra

Por Gisela Comas | Barcelona

Cigrons a la catalana Els cigrons és un dels plats que no es poden oblidar en la dieta mediterrània. Prova'ls de fer amb butifarra blanca o butifarra d'ou. Agradaran a tota la família. Són fàcils i ràpids de fer. I amb Thermomix® la cuina sempre...

Pasta amb pollastre

#Pastas y arroces 30 marzo 2021

Pasta amb pollastre

Por Gisela Comas | Barcelona

Avui hem volgut provar una recpta de la nova col.lecció Cubrecuchillas. Si t'agrada la pasta, la llimona i l'alfàbrega, aquest és el teu plat!! T'hi atreveixes? És un plat cremós com la pasta, fresc com la llimona i exòtic com l'alfàbrega. Pasta con...

Paella d'arròs Thermomix®

#Pastas y arroces 23 marzo 2021

Paella d'arròs Thermomix®

Por Gisela Comas | Barcelona

Arròs EmpordanèsUn bon arròs sempre ve de gust i més aquest que és un mix entre la clàssica paella i l’arròs del senyoret amb les gambes pelades, a cookidoo en diuen arròs empordanès. Us transcric la recepta perquè hi he fet algunes modificacions. Un...

#Postres y dulces 16 marzo 2021

Pastís de formatge - Cheesecake

Por Gisela Comas | Barcelona

Aquesta setmana he fet un pastís de formatge boníssim, delicat i suau. Sempre s’aprèn de tothom, i en aquest cas m’ha passat la recepta la Marta, i amb el seu permís, la comparteixo amb vosaltres. Gràcies Marta!Ingredients:Per la base:200 grs de gale...

Pastís de formatge - Cheesecake