Pollastre pizzaiola

#Carnes y aves 04 mayo 2021

Sempre es queixen a l'hora de dinar? Prova de fer aquest Pollastre a la pizzaiola, amb Thermomix® es fa en un plis i mentre es fa el pollastre, alhora pots fer un arròs blanc d'acompanyament , unes patates al vapor o verduretes... Hi ha milers de receptes ràpides i saludables per seduir a totes les edats. Menjar sa és fàcil i còmode amb Thermomix® , contacta'm i t'ho demostro sense cap compromís. No tens curiositat?






Ingredients


800 g de pit de pollastre sense pell

½ culleradeta de sal (ajustar al seu gust)

½ culleradeta de pebre mòlt (ajustar al seu gust)

200 g de formatge de bola o un altre formatge semicurat (per ex. Gruyère, emmental, Fontina) a trossos

30 g d'oli d'oliva

150 g de ceba tallada en dos

2 grans d'all

600 g de tomàquet trossejat en conserva o natural

1 pastilla de brou de verdures (per 0.5 l)

o bé 1 culleradeta plena de concentrat de brou de verdures casolà

1 culleradeta de sucre

1 ½ culleradetes d'orenga sec

Preparació


Poseu el pollastre al recipient Varoma. Salpebreu i reserveu.

Poseu el formatge al got i ratlleu 5-10 seg / vel 5. Traieu a un bol i reserveu.

Preescalfeu el forn a 200ºC.

Poseu en el got l'oli, la ceba i l'all. Trossegeu 5 seg / vel 5 i sofregeix 5 minuts / 120 ° C / vel 1.

Afegiu el tomàquet, la pastilla de brou i el sucre. Situeu el recipient Varoma en la seva posició i programem 25 min / Varoma / vel 1.

Col·loqui el pollastre en una font refractària. Cobreixi amb la salsa de tomàquet i afegeix el formatge ratllat reservat i l'orenga. 

Posar al forn durant 10 minuts (200 ° C) o fins que el formatge estigui daurat. Servir calent.