advisor-image

Hola, hi ha qui em pregunta que perquè tinc Thermomix® , doncs per que ni sabia cuinar ni m'agradava. La cuina se'm feia una muntanya cada dia i ara només penso en què puc cuinar que sigui fàcil, bo i ràpid i amb cookidoo em venen moltes idees al cap. Fins i tot ma mare està sorpresa de tant que he après a cuinar!  Ara faig virgueries que mai hauria pensat i gaudeixo cuinant. Que fàcil i divertit és cuinar amb Thermomix® ! T'hi apuntes? 

Hola, hi ha qui em pregunta que perquè tinc Thermomix® , doncs per que ni sabia cuinar ni m'agradava. La cuina se'm feia una muntanya cada dia i ara només penso en què puc cuinar que sigui fàcil, bo i ràpid i amb cookidoo em venen moltes idees al cap. Fins i tot ma mare està sorpresa de tant que he après a cuinar!  Ara faig virgueries que mai hauria pensat i gaudeixo cuinant. Que fàcil i divertit és cuinar amb Thermomix® ! T'hi apuntes? 

Arròs amb llet

08 June 2021
08 June 2021
Categoría:

Que poc costa fer feliç a algú. La meva mare és una fan de l'arròs amb llet casolà i he descobert que amb Thermomix® és facilíssim de fer, es fa sol, li poses els ingredients i la fantàstica màquina s'espavila!!! Saps que hi ha un munt de receptes que es fan soles? És posar els ingredients i oblidar que estàs cuinant, ella cuina per tu amb la seguretat que quedarà al punt, no es cremarà, no vessarà.... I pots escollir si vols 2 o 6 racions.


Poseu la papallona al got, sempre assegureu-vos que  queda ben col.locada. Afegiu el 1,5 l. de llet, els 200 grs d'arròs, 3 o 4 tires de pell de llimona i 3 o 4 tires de pell de taronja (opcional, jo no li poso), el pal de canyella i un polsim de sal. Programeu 45 min / 90 ° C / gir invers / vel 1.


Afegiu els 230 grs de sucre i si voleu 70 grs mantega (opcional, jo no li poso). Programeu 10 minuts / 90 ° C / gir invers / vel 1. I ja està!! Serviu en una safata fonda o en o bols individuals, retireu les pells de llimona i de taronja i el pal de canyella i deixeu refredar. Podeu empolsinar amb una mica de canyella mòlta.


Ingredients



1500 g de llet sencera



200 g d'arròs de gra rodó



3 - 4 tires de pell de llimona (només la part groga)



4 - 5 tires de pell de taronja (només la part taronja)



1 pal de canyella



1 pessic de sal



230 g de sucre



70 g de mantega (opcional)



canyella mòlta per empolsinar 



Solicita demostración
08 June 2021
icon-print-2