Hola, hi ha qui em pregunta que perquè tinc Thermomix® , doncs per que ni sabia cuinar ni m'agradava. La cuina se'm feia una muntanya cada dia i ara només penso en què puc cuinar que sigui fàcil, bo i ràpid i amb cookidoo em venen moltes idees al cap. Fins i tot ma mare està sorpresa de tant que he après a cuinar! Ara faig virgueries que mai hauria pensat i gaudeixo cuinant. Que fàcil i divertit és cuinar amb Thermomix® ! T'hi apuntes?
Home › Delegación Barcelona › Gisela Comas › Postres y dulces › Arròs amb llet


Hola, hi ha qui em pregunta que perquè tinc Thermomix® , doncs per que ni sabia cuinar ni m'agradava. La cuina se'm feia una muntanya cada dia i ara només penso en què puc cuinar que sigui fàcil, bo i ràpid i amb cookidoo em venen moltes idees al cap. Fins i tot ma mare està sorpresa de tant que he après a cuinar! Ara faig virgueries que mai hauria pensat i gaudeixo cuinant. Que fàcil i divertit és cuinar amb Thermomix® ! T'hi apuntes?

¿Quieres que te llame Gisela Comas?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Tienes alguna pregunta?
Si tienes alguna consulta sobre la demostración, escribenos para que podamos ayudarte:

¿Quieres hablar con Gisela Comas por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Arròs amb llet
08 June 2021Que poc costa fer feliç a algú. La meva mare és una fan de l'arròs amb llet casolà i he descobert que amb Thermomix® és facilíssim de fer, es fa sol, li poses els ingredients i la fantàstica màquina s'espavila!!! Saps que hi ha un munt de receptes que es fan soles? És posar els ingredients i oblidar que estàs cuinant, ella cuina per tu amb la seguretat que quedarà al punt, no es cremarà, no vessarà.... I pots escollir si vols 2 o 6 racions.
Poseu la papallona al got, sempre assegureu-vos que queda ben col.locada. Afegiu el 1,5 l. de llet, els 200 grs d'arròs, 3 o 4 tires de pell de llimona i 3 o 4 tires de pell de taronja (opcional, jo no li poso), el pal de canyella i un polsim de sal. Programeu 45 min / 90 ° C / gir invers / vel 1.
Afegiu els 230 grs de sucre i si voleu 70 grs mantega (opcional, jo no li poso). Programeu 10 minuts / 90 ° C / gir invers / vel 1. I ja està!! Serviu en una safata fonda o en o bols individuals, retireu les pells de llimona i de taronja i el pal de canyella i deixeu refredar. Podeu empolsinar amb una mica de canyella mòlta.
Ingredients
1500 g de llet sencera
200 g d'arròs de gra rodó
3 - 4 tires de pell de llimona (només la part groga)
4 - 5 tires de pell de taronja (només la part taronja)
1 pal de canyella
1 pessic de sal
230 g de sucre
70 g de mantega (opcional)
canyella mòlta per empolsinar